Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yumruk açıklaması

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yumruk açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yumruklu saldırının ardından kürsüye çıktı, "Bizi engelleyemezler" dedi.

Grup toplantısı yapmak üzere salona girdiği esnada bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP'ye yapılan ilk saldırı değil bu. Rahmetli İnönü'yü de taşlamışlardı. Bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz." dedi.

"KİMSENİN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKMEDİK"

"Baskılar şiddet bizi engelleyemez. Biz kimsenin önünde diz çökmemiş yedi düvele meydan okuyan bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi bize yumrut atacak geri adım atacağız. Herkesi sükunete davet ediyorum, demokrasi yolu engellerle doludur"  .

OY KULLANAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Oyunu kullanan herkese teşekkür ediyorum. Diğer teşekkür de gençlere... Ankara'daki seçimlerden sonra 1000 kişi CHP genel merkezine geldi. Onların hiçbiri CHP üyesi değildi. Onların beklentisi var. Bu yüzden onlara teşekkür ediyorum. 3. teşekkürüm kadınlara. Belediye başkan adaylıkları arzu ettikleri ölçüde olmasa da kendilerine teşekkür ediyorum.

BU KADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bugün gazetelerde yer alan bir kadın haberi var. Bingöl'de AKP'den seçilen kadın başkan yardımcısı olmak ister. Ama bu isteği reddeder. Bu kadın sözlerine bakmak yeterli " Kapı kapı dolaşacaksınız ve görev isteğinizde verilmeyecek" bu kadına teşekkür ediyorum.

NE DİNİMİZDE NE ÖRFÜMÜZDE BÖYLE BİR ŞEY YOK

Ne dinimizde ne örfümüzde kadın çalışmaz diye bir şey yok. Bu seçimler çağdaş seçimlerden farklıydı. Biz devletle mücadele ettik. Başbakan, bakanlar, jandarma ve polislere karşı mücadele ettik.

BİZ DEVLETLE MÜCADELE ETTİK

Bu seçimler çağdaş seçimlerden farklıydı. Biz devletle mücadele ettik. Başbakan, bakanlar, jandarma ve polislere karşı mücadele ettik. Anadolu Ajansı'nın genel müdürü bile AKP'ye özel bilgi veriyor. Daha şaibeli bir sürecin içine sokulduk.

BİZİM GENEL MERKEZİN KEDİSİ VAR 'ŞERO'...

44 ilimizde elektiriğimiz kesildi. Bizim genel merkezimizin kedisi var Şero. Bir bakın dedim yerinde mi diye.

BİZİM BEKLENTİLERİMİZİ KARŞILAMADI

Bakanların gidip seçim kurullarına baskı yaptı. Bu seçimler beklentimizi karşıladı mı? Hayır. Çünkü bizim beklentilerimizi karşılamadı. 2009 seçimlerine göre 2 milyon oyumuz arttı.

FATURAYI KENDİMİZER ÇIKARACAĞIZ

Gençlerin, aydınların, dünyanın beklentisi yüksek. Hedefimiz neydi: Beklentilerimizi gerçekleştirmek istiyorduk. Faturayı kendimize çıkartacağız. Bunun üzerinde çalışacağız.Bu müdadeleden asla geri adım atmayacağız.

VİCDAN KUL HAKKINI YİYENLERE KAPI ARALAMAMAKTIR

Beklentimiz neden yüksekti? 4 bakan yolsuzluktan istifa etmiş. Genel müdürlerin evinden dolarlar fışkırıyor. Başbakanın evinden sıfırlanmak üzere milyon eurolar çıkıyor. Türkiye'nin yarısından fazlası böyle düşünüyordu. Vicdan kul hakkını yiyenlere kapı aralamamaktır. Komşusu açken tok yatan bizden değildir felsefesidir vicdan. Devletler kanunla değil ahlakla yönetilir. Sizin en hayırlınız ahlakı güzel olanınızdır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.