Kene ilacı kapış kapış

Kene ilacı kapış kapış

Bir hafta içinde 4 kişinin öldüğü kene vakalarından dolayı kene ilaçları da büyük ilgi görmeye başladı.

Yaz aylarının başlamasıyla vatandaşların yeniden korkusu olan kene vakalarında 4 kişi hayatını kaybetmesi kene ilaçlarının satışında büyük artış görüldüğü belirtildi. 4. Irak Uluslararası Fuarı'nda keneye karşı ilaçlarını sergileyen Chrysamed Kimya Gaziantep Bölge Sorumlusu Bülent Balta, 2 günde rekor düzeyde Chrysamed kene ilaçlarına yoğun bir ilginin olduğunu söyledi.

Balta, "İlacımız keneye karşı öldürücü ve kovucu bir ilaç. İnsanlar bu ilacı rahatlıkla kullanabildikleri gibi insana karşı herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Chrysamed Kene ilacı yüzde 99 su bazlı bir üründür. Dünyada ilk ve tek özelliği de bulunan ürünümüzde kesinlikle alkol, solvent bulunmamaktadır. İnsanları rahatsız edici kokusu bulunmamaktadır.

Ürünümüzün en büyük özelliği öldürücü ve kovucu bir etkisi olduğundan böcek ve haşerelerde de gövdelerinde bulunan nefes borularına direk etki etmektedir. 2 yıldır Türkiye pazarında bulunan ürünümüz özellikle Karadeniz Bölgesi'nde yaşanan kene vakalarından dolayı yoğun bir talep olmaktadır. İzmir Torbalı'da bulunan fabrikamızda kene ilaçlarını tabiri caizse yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği Chrysamed kene ilaçlarını ücretsiz almak isteyen vatandaşlar sıraya giriyor.

Etiketler :