Kesik bacakların sırrı çözüldü

Kesik bacakların sırrı çözüldü

Bursa'da geçtiğimiz günlerde bir çöp konteynırında bulunan iki adet kesik bacağın sırrı çözüldü.

Bacakların, şahıs öldürüldükten sonra kesildiği belirlendi.

Bursa Adli Tıp Kurumu morgunda cumhuriyet savcısı ve adli tabipler tarafından incelenen bacakların nasıl kesildiği tespit edildi. Diz kapaklarının altından makineyle düzgün şekilde kesilen bacakların kime ait olduğu belirlenmeye çalışılıyor. Yapılan araştırma sonucunda bacakların, ait olduğu kişinin öldürülmesinin ardından kesildiği belirlendi. Polis, tırnakları kırmızı ojeli olan bacaklarla ilgili her türlü bulgu ve ihbarı titizlikle takip ediyor.

KIZLARI KAYIP AİLELERİN KANLARI ALINACAK

Ayak numarası 37 olan bacakların kendi kızına ait olabileceğini düşünen çok sayıda aile polise başvurdu. Aileler arasında bir kadın, kayıp olan kızının ayaklarının ojeli olduğu bilgisini verdi. Konu hakkında soruşturma derinleştirildi. Bu amaçla kızları kayıp ailelerin kanları alınarak DNA sonuçlarından kimlik tespitine çalışılacak.

Merkez Nilüfer ilçesi Konak Mahallesi Konak Caddesi'nde çöpleri toplayan Nilüfer Belediyesi'ne bağlı özel şirket çalışanları, çöp konteynırında iki adet dizlerinden itibaren kesilmiş bacak bulmuştu. İşçilerin durumu polise bildirmesi üzerine olayla ilgili soruşturma başlatılmış, çöp arabası da cinayet ihtimaline karşın, vücudun geri kalanının bulunabilmesi amacıyla kent çöplüğünde didik didik aranmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :