Kicker: Real Mesut Özil ile yenilmez armada

Kicker: Real Mesut Özil ile yenilmez armada

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT / DHAİspanya 1. Futbol Ligi La Liga'da Mesut Özil ile Brezilyalı Kaka'nın uyumlu ve başarı performansları Real Madrid'e yenilmezlik getiriyor. Real Madrid'in bu sezon sekizinci üstüste deplasman galibiyetini aldığı ve La Liga'da

İSA DEVEÇEKEN - FRANKFURT / DHA

İspanya 1. Futbol Ligi La Liga'da Mesut Özil ile Brezilyalı Kaka'nın uyumlu ve başarı performansları Real Madrid'e yenilmezlik getiriyor. Real Madrid'in bu sezon sekizinci üstüste deplasman galibiyetini aldığı ve La Liga'da liderlik koltuğunda açık ara puan farkıyla oturmasını Mesut Özil ve Kaka'ya borçlu. Mesut Özil'in orta sahayı maçın skornuna etki edecek şekilde yönlendirdiği yorumunun yer aldığı Alman Kicker dergisinde "Önce ceza sahasında gole giderken Mesut'un düşürülmesini hakem cezalandırmadı. Mesut Özil'in adrese teslim kornerinde ise Ramos'a topu kafayla kaleye göndermek kaldı. Bu sezon Real'in 11 golüne asistlik yapan Mesut kralın kulübü Real'in maçtaki en faal futbolcusuydu. Kaka- Mesut Özil birlikte ilk 11'de başladıkları 7 maçta Barcelona ile 2-2 berabere kaldıkları kupa maçı hariç hep sanadan galibiyetle ayrılındı." yorumu yapıldı. Kicker dergisi haberi "Real Mesut Özil ve Kaka ile yenilmez armada" manşetine taşıdı.

REKORLARI KIRACAKLAR
2008/2009 sezonunda o zamanki antrenör Bernd Schuster ile ardarda sekiz deplasman galibiyeti alma rekorunu kıran Jose Morinho'nun kulüp tarihindeki 10 ardarda deplasman zaferi rekorunuda kırması bekleniyor. 2009/2010 sezonunda Real'in İtalyan Teknik Direktörü Fabio Capello ile kırdığı bu rekorun üç hafta sonra kırılabilir. 55 puanla en yakın ve ezeli rakibi Barça'nın 7 puan önünde olan Real Madrid özellikle deplasmanlarda daha etkili futbol oynuyor. Evinde 12 gol kalesinde gören Real deplasmanda ise 6 gol yedi. Son maçta Hamit Altıntop 18 kişilik kadroya alınmazken bu kez Nuri Şahin yedekler arasındaydı, fakat forma şansı bulamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.