Kılıçdaroğlu CHP'ye 1 oy çıkan köyü ziyaret etti

Kılıçdaroğlu CHP'ye 1 oy çıkan köyü ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi ziyaret ettiği ve kendisine tepki gösterildiği köyü ziyaret etti.

1 Kasım seçimleri öncesi 6 Ekim’de partisinin düzenlediği seçim mitingine katılmak için geldiği Çorum’da bir şehit evini ziyaret eden ve burada tepkiyle karşılanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, o evi yeniden ziyaret etti.

Ziyarette Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren bir şehit yakını ve tüm köylüler kendisinden özür diledi. Kılıçdaroğlu ise “Ogün acınız vardı. Sizi anlıyorum. Ama şimdi bakın yine yan yanayız. Demokrasiler bunu gerektiriyor”dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN 6 EKİM'DEKİ ZİYARETİ

Kemal Kılıçdaroğlu, 6 Ekim tarihinde Van'da polisin uygulama noktasından kaçan sürücünün kamyonetle çarpması sonucu şehit olan polis memuru Yaşar Uysal'ın Güney köyünde bulunan baba evini ziyaret etmişti.

Ziyarette bir kişi “Siz niye bir araya gelip terör sorununu çözmüyorsunuz her biriniz ayrı havadan çalıyorsunuz” diyerek tepki göstermiş, şehidin dedesi de Yaşar Uysal ise “Utanmıyor musunuz buraya gelmeye” diye bağırmıştı.

1 KASIM’DA O KÖYDE NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği köyde 296 seçmen bulunuyordu. Burada 1 Kasım seçimlerinde AKP 257, MHP 7 ve CHP sadece 1 oy almıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.