Kılıçdaroğlu Elazığ'da

Kılıçdaroğlu Elazığ'da

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da Şeyh Ali Septi'nin türbesini ziyaret edip dua okudu.

Özel bir uçakla kente giden Kılıçdaroğlu’nu Elazığ Havalimanı’nda çok sayıda partili karşıladı. Havalimanı'ndan ayrılan Kılıçdaroğlu, karayolu ile Palu ilçesine hareket etti.

BEKAROĞLU İLE TÜRBE ZİYARETİ

Geçtiğimiz haftalarda Konya'da Hz. Mevlana Türbesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu'nun yanında Mehmet Bekaroğlu vardı. Kılıçdaroğlu, bugün Elazığ'da Şeyh Ali Septi'nin türbesini ziyaret edip dua okudu. Türbe ziyaretinde Kılıçdaroğlu'nun yanında yine Bekaroğlu vardı. 

(Geçtiğimiz haftalarda Kılıçdaroğlu, Mehmet Bekaroğlu ile birlikte Hz.Mevlana Türbesi'ni ziyaret etmişti.)

"SİZLERE HİZMET ETMEK İSTİYORUM"

Palu'da halka seslenen Kılıçdaroğlu, "Sizlere güveniyorum. Sizlere hizmet etmek istiyorum. Sizlerin bu ülkenin saygı değer yurttaşları olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

 

"KABAHAT PALU'DA DEĞİL BİZDE"

Palu’da oylarının çok düşük olduğunu bildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti;

"Ama kabahat Palu’da değil, kabahat bizde. Biz gelmedik, oturmadık, çayınızı kahvenizi içmedik, derdinizi dinlemedik. Ankara’da oturduk bize oy verin dedik. Bu olmadı. Bu maya tutmadı. Şimdi bakın. Az önce Feyzi Bey'e söyledim. Dedi buraya gelen ikinci genel başkansınız. Daha önce Süleyman Demirel geldi, şimdi de sen geldin. Süleyman Demirel bu ülkeye büyük hizmetler vermiş bir kişi. Feyzi Bey, buraya Palu’ya büyük hizmetler eren bir isim. Saygın bira aileden geliyor. Ali Rıza Septioğlu, Allah rahmet eylesin, benim dostumdu. Genel Müdürlük yaptığım dönemde açardı telefonu, ’Kılıçdaroğlu sana bir şey söyleyeceğim, bunu yapacaksın,’ ’Emret şeyhim, niye yapmayalım, elbette yapacağız’ derdik.

"BURAYA ÖZEL BİR PROPAGANDA İÇİN GELMEDİM"

Size gönül bağı ile bağlıyız. Ben sizlerle onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Bu toprakların insanı olduğum için çok mutluyum, huzurluyum. Beraber olacağız. Bizi birleştiren nedir? Bizi birleştiren temiz ahlaktır. Bizi birleştiren düzgün adam olmaktır. Bizi birleştiren kul hakkı yememektir. Bizi birleştiren her inanca saygı göstermektir. bizi birleştiren her kimliğe saygı göstermektir. Sizleri seviyorum, sizlere inanıyorum, sizlere güveniyorum. Sizlere hizmet etmek istiyorum, sonuna kadar hizmet etmek istiyorum. Sizlerin bu ülkenin saygıdeğer yurttaşları olduğunu çok iyi biliyorum. Bu nedenle dedim, buraya özel bir propaganda için gelmedim. Niyetim de yok zaten böyle bir propaganda yapmaya.

"DUALARINIZ EKSİK ETMEYİN"

Bir şeyi unutmayın. Ben sizin evladınızım, bu toprakların çocuğuyum. Sizden destek istiyorum. Tarih Palu’dur, Palu tarihtir diyen geçekten de öyledir. İpek yolu üzerinde görkemli bir tarihi vardır Palu’nun. O tarihin hakkı bugüne kadar verilmemiştir: ben size söz veriyorum, o hakkı ben Palu’ya teslim edeceğim. Hepinize en içten saygılarımı hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. Size hizmet edeceğim."

MECLİS'TE NİYE KAVGA EDİYORSUNUZ?

Kahve ziyaretinde bulunan Kılıçdaroğlu bir vatandaşın, "Sayın başkanım siz Meclis'te niye kavga ediyorsunuz. Güzel güzel geçinmiyorsunuz?" demesi üzerine Kılıçdaroğlu, "Çok güzel bir soru sordun. Örneğin bir kanun çıkarılıyor, emekli esnaftan yüzde 15 kesinti yapılacağı yönünde. İşte biz bunun için kavga ediyoruz, buna itiraz ediyoruz. Ya da yurt dışından gelip çalışmak için bir yasa çıkarılıyor. Bakın burada bu kadar işsiz var, benim çocuğum boşken dışarıdaki işçiyi neden iş veriyorsunuz diye kavga edip itiraz ediyoruz. Gelin siz bu seçimde kendi hemşerinizi seçin, bakın görün" dedi. Kahveden ayrılırken de "Hakkınızı helal edin, çayınızı içtim" diyen Kılıçdaroglu, karayolu ile Elazığ il merkezine hareket etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.