Kılıçdaroğlu Feyzioğlu'nun üstünü neden çizdi?

Kılıçdaroğlu Feyzioğlu'nun üstünü neden çizdi?

Danıştay töreninde Başbakan Erdoğan ile yaşadığı gerilim sonrası adı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden geçmeye başlayan Metin Feyzioğlu için Fehmi Koru'dan çarpıcı bir iddia geldi...

İNTERNETHABER.COM
Son günlerde CHP köşesine taşıdığı kulisileri ile dikkat çeken Star gazetesi yazarı Fehmi KoruTaha Kıvanç mahlasıyla kaelme aldığı yazıda gündemin flaş isimlerinden Metin Feyzioğlu için çarpıcı bir iddiada bulundu.

KILIÇDAROĞLU FEYZİOĞLU İÇİN KARARINI VERDİ BİLE

Türkiye Barolar Birliği Başkanı sıfatı ile Danıştay töreninde yaptığı konuşma ve Başbakan Erdoğan'dan gördüğü tepki ile gündem olan Feyzioğlu'nn köşk hesapları yaptığı yorumlarını hatırlatan Fehmi Koru "son sözü Kemal Kılıçdaroğlu" söyleyecek dedi. Ancak Kılıçdaroğlu'nun Feyzioğlu'nu CHP'nin adayu yapma ihtimalini sıfır olarak değerlendiren Koru bir dostundan aldığı kulisi paylaştı ve "Ona göre ‘papyonlu profesör’ aday olabilirmiş de, ‘dedesi siyasetçi profesör’ asla olamazmış..." dedi. Fehmi Koru, Kılıçdaroğlu'nun Metin Feyzioğlu'nu kendine rakip yapmak istemediği için Köşk adayı olmasını izin vermeyeceğini iddia etti.

İşte Koru'nun yazısındaki ilgili bölüm:

FEYZİOĞLU'NU KÖŞK ADAYLARI LİSTEME YAZDIM

Danıştay’da kendisine ayrılan süreyi bir saate yakın aşarak siyasi şova dönüştüren Prof.Metin Feyzioğlu siyasi hayatına SBF dekanıyken yaptığı konuşmanın yol açtığı gürültülü ortamda başlamış Prof. Turhan Feyzioğlu’nun kızının oğludur. Şimdi o da, Danıştay’da sebep olduğu olayla kendisini ‘cumhurbaşkanı aday adayları’ listeme yazdırmış oldu.

Zaten 2012 kurultayında yapılan seçimle ‘CHP Parti Meclisi üyesi’ unvanını kazanmıştı Prof. Metin Feyzioğlu...

AİLESİNİN İLGİNÇ HİKAYESİ

Kızının oğlu olduğu halde dedesinin soyadını taşımasının öyküsü de ilginçtir Metin Feyzioğlu’nun: Genç kadın 17 yaşında evlenmiş ve 19 yaşında Metin’i doğururken hayatını kaybetmiştir. Turhan Feyzioğlu ve eşi küçük Metin’i evlerine ve nüfuslarına almış ve büyütmüşlerdir. 8 yaşına kadar dedesi ve ninesini baba ve anne bilir küçük Metin; öz babasıyla ilk kez 10 yaşında karşılaşır... İkinci buluşma yine 10 yıl sonra olacaktır...

Baba 55 yaşında ölür zaten...

“Eh, artık yeni bir ‘çatı adayımız’ daha var” dediğim ve hüzünlü hayat öyküsünü anlattığım ortamda, bir dostum, “Sen öyle san” dedi ve ekledi: “Sonunda kimin aday olacağına Kemal Kılıçdaroğlu karar verecek; seçilemese bile partide karşısına rakip olarak çıkabilecek hırslı birini neden kendi eliyle büyütsün?

DEDESİ SİYASETÇİ PROFESÖR ADAY OLAMAZ

Ona göre ‘papyonlu profesör’ aday olabilirmiş de, ‘dedesi siyasetçi profesör’ asla olamazmış...

Bizi sakince dinleyen bir başka dost, “Tamam, adamın sözleri tahammül edilecek gibi değildi, ama Tayyip Bey, o protestoyu, karşısına aday olarak onun çıkmasını sağlamak için yapmış olmasın?” sorusunu soruverdi.

Öyleyse, hayranlığım bir kere daha artar...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.