Kılıçdaroğlu Gökçek'le dalga geçti

Kılıçdaroğlu Gökçek'le dalga geçti

Saynur Tezel, SKY Türk ekranlarında Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı. programda Kılıçdaroğlu'nun Melih Gölçek'le dalga geçtiği anlar damga vurdu

Saynur Tezel, SKY Türk ekranlarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ağırladı. Yaklaşan referandum ve gündemin diğer konularının tartışıldığı programda Kılıçdaroğlu'nun Melih Gölçek'le dalga geçtiği anlar damga vurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in gündeme taşıdığı havuzlu villa polemiğini hatırlatan Saynur Tezel, Gölçek'in düello çağrısına dikkat çekti. Tezel'in ''Kendisi kabül etmeyeceğinizi düşünüyor ama Gökçek'in düello çağrısına ne cevap vereceksiniz?'' sorusuna karşılık Kılıçdaroğlu'nun cevabı ilginçti. Tezel, ''Kimdi?'' diyerek anlamazdan gelen Kılıçdaroğlu'na bir daha ''Melih Gökçek'' demek zorunda kaldı. Ancak Kılıçdaroğlu dalga geçmeye devam etti ve ''Adı ne? Ne iş yapıyor dediniz?'' diyerek . O anda durumun farkına varan deneyimli haberci Tezel ise bir an ne yapacağını şaşırdı. Kılıçdaroğlu'nun dalga geçtiğini farkına varan Tezel soruda ısrar etmedi ve konuyu değiştirdi.

İşte o anlar:



GAZETECİLER.COM

Etiketler :