Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan'a Sahip Çıktı

Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan'a Sahip Çıktı

Kılıçdaroğlu, Hakan Fidan'la ilgili dış basında çıkan haberlerle ilgili, "Kendi ülkemizin insanına sahip çıkarız." değerlendirmesinde bulundu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Chp milli meselede Mit'e sahip çıkmıyor" eleştirisine, "Eğer Mit Müsteşarı saldırıya uğruyorsa ülkemizin insanına sahip çıkarız" dedi.

"NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ"

MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile ilgili karalama yazılarının hatırlatılması üzerineKılıçdaroğlu: "Bir bürokratı hedef almak doğru değil. Ne olduğunu bilmiyoruz ki... Ortak bir tavır için hükümetin muhalefeti bilgilendirmesi gerekiyor. Eğer MitMüsteşarı saldırıya uğruyorsa, kendi ülkemizin insanına sahip çıkarız" dedi.

"MÜHİM OLAN TÜRKİYE'NİN ÇIKARLARI"

Türkiye'nin çıkarlarının her şeyin üstünde olduğuna vurgu yapan Kılıçdaroğlu"Önceliğimiz Türkiye'nin çıkarları olur. Ancak hükümette devlet geleneği olmadığı için kendi tavrını ve politikasını belirliyor ve o politikanın esiri oluyor" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: YEDİRMEYİZ

Başbakan Erdoğan da yapmış olduğu açıklamada "İsrail açıklamasını yaptığına göre, biz de o açıklamaya ister istemez inanmak durumundayız veya inanırız. Bunun dışında farklı ülkelerden farklı açıklamalar da bize gönderiliyor veya geliyor. Bizim için önemli olan, kendi bürokratlarımıza, teknokratlarımıza veya siyasi mücadeledeki arkadaşlarımıza, müdellel (kanıtlanmış) herhangi bir belge olmadığı sürece, biz bu arkadaşlarımızı kimseye yedirmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.haberler.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.