Kılıçdaroğlu konuştu: Paraya ihtiyacımız var

Kılıçdaroğlu konuştu: Paraya ihtiyacımız var

AK Parti Hükümeti'ni devirmek için kurduğu tezgahlar bir bir ortaya çıkan Paralel İhanet Çetesi'nin CHP ile kurduğu ittifakın kirli para trafiği Fuatavni'nin özel yazışmaları ile deşifre oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğluadına para trafiği yürüten CHP'li milletvekili Umut Oran ile Emre Usluarasında geçen görüşmeler ortalığa saçıldı. İş Bankası’ndan hortumlanan milyonlarca doların önce işletilmesi için paralel yapıya aktarıldığı, ardından da seçim harçlığı olarak İsviçre bankaları üzerinden CHP’ye geri gönderildiğibelirlendi. Kayıtlara göre paralel yapıİsrail ve ABD’den aldığı paraları da seçim harcamaları için CHP’ye gönderdi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN AÇIKLAMA: PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

İş Bankası'nı Paralel Yapı eliyle hortumlattığı ortaya çıkan CHP Genel BaşkanıKemal Kılıçdaroğlu, konu ile ilgili yine önce hakaretler sıraladı sonra da"Hükümet bulsun" dedi. 

Ortaya çıkan mesajlaşmalarda tam 3 milyon doların Türk Dil Kurumu Başkanı'nın hesabı üzerinden aklandığı görülmüştü. Kılıçdaroğlu konu hakkında,"Efendim Türk Dil Kurumu'ndan bize para aktarılıyormuş. Nerede bu hükümet? Neden bulmuyor bu paralarımızı? İsviçre bankalarında paralarımız varmış. Hesap numaralarını versinler, gidelim alalım paralarımızı. Seçimler geliyor de zaten. Gerçekten paraya ihtiyacımız var. Söylesinler. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler." diye konuştu.

MİT'İ SUÇLADI

Paralel Yapı ile birlikte gerçekleştirdiği soygunu ortaya çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Milli İstihbarat Teşkilatı'nı da hedef aldı. Kılıçdaroğlu, "Onları MİT üzerinden Milli İstihbarat Teşkilatı üzerinden oluşturulduğunu, hangi dairelerde kaç kişinin görevlendirildiğini biliyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.