Kılıçdaroğlu: Sosyal yardımlar 2 katına çıkacak

Kılıçdaroğlu: Sosyal yardımlar 2 katına çıkacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün üç farklı yerde miting yaptı ve "Bütün sosyal yardımları en az 2 katına çıkaracağım” dedi..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim gezileri kapsamında dün Çankırı, Zonguldak Ereği ve akşam saatlerinde de İzmir’deydi. Kılıçdaroğlu konuşmalarında özetle şöyle dedi:

HZ MUHAMMED "İSRAF HARAMDIR" DİYORDU

Onlar iktidarı ceplerini doldurmak için düşünüyorlar, biz iktidarı halk için düşünüyoruz. Her türlü dümeni yapıyorlar. İsraf var. Ben söylemiyorum, vicdanı olan bazıları söylüyor. Eğer bu kadar israf olmasaydı, vergiye bile gerek kalmazdı. Ankara’daki beylerden biri israf için kimi gerekçe gösterdi, Papa’yı. Papa’yı niye gösteriyor. Sevgili peygamberimizi niye göstermiyor, nasıl yaşadığını niye anlatmıyor? Nasıl bir mütevazi hayat yaşıyordu. ’İsraf haramdır’ diyordu. Bütün mütedeyyin kardeşlerime sesleniyorum. Sizin inancınızı acımasızca sömürdüler. Sizin inancınızı açıkça alenen siyasete alet ettiler.

SOSYAL YARDIMLAR 2 KATINA ÇIKACAK

Refahı tabana yayacağım. herkes kalkınmadan büyümeden nasibini alacak. Aç ve açıkta insan bırakmayacağım. Anneler hiç meraklanmayın. Sizin çocuk sevginizi, nasıl üzerlerine titrediğinizi biliyorum. Akşam tencere kaynamazsa, annenin nasıl bir acı çektiğini biliyorum. Oğlu, kızı işsizse çektiği ızdırabı, huzurun olmadığını biliyorum. Anneler sizden isteğim, bütün annelere ulaşın. Onlara ’Kılıçdaroğlu her eve huzur, bereket getirecek’ deyin. Hiçbir ailenin geliri 720 liranın altında olmaycak. Hiçbir sosyal yardımı kesmeyeceğim, tam aksine bütün sosyal yardımları en az 2 katına çıkaracağım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.