Kılıçdaroğlu'na soğuk duş!

Kılıçdaroğlu'na soğuk duş!

Siyaset Meydanı'na konuk olan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, programın henüz başında bir konuğunun sözleriyle şok oldu.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ali Kırca'nın sunduğu Siyaset Meydanı'na katıldı. Türkiye'nin değişik üniversitelerinden gelen öğrencilerin ve program konuklarının sorularını yanıtlayan CHP lideri henüz programın başında bir konuğun sözleriyle soğuk duş yaşadı.
 
Yılbaşı akşamını Manisa Soma'da maden işçileriyle beraber geçireceğini söyleyen CHP liderine program konuklarından birisi "Bu hareketle duygu sömürüsü yapıyorsunuz" dedi. Programın henüz başında böyle bir tepkiyle karşılaşan Kılıçdaroğlu, bu sözün de bir görüş olduğunu söyleyerek ilk dakika golünü atlatmaya çalıştı.

CHP lideri kendini şu sözlerle savundu: Bir siyasetçi parlementoda konuşacaksa, meydanlarda konuşacaksa insanların yaşadıkları, çalıştıkları ve ürettikleri yerleri bilmesi lazım. Eğer siz onu bilmiyorsanız söylediğiniz sözler havada kalır. Ben yarın kalkacam maden işçilerinin sorunlarını anlatacağım. Onların hangi koşulda çalıştığını bilmeden onların sorunlarını nasıl anlatacağım. Benim oraya inmem lazım . Ben oraya daha önce de gittim.

 

Etiketler :