Kılıçdaroğlu'ndan 'cehaletin böylesi' dedirten sözler!

Kılıçdaroğlu'ndan 'cehaletin böylesi' dedirten sözler!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Twitter'la ilgili söylediği sözler 'cehaletin böylesi' dedirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugünkü grup toplantısında Anayasa Mahkemesi'nin Twitter kararına tepki gösteren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştireyim derken ‘cehaletin böylesi’ dedirten sözler söyledi.

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Twitter vergi kaçakçısıymış. O zaman gönderirsin müfettişlerini raporunu yazarlar. Asıl amaç o değil" açıklaması hayrete düşürdü. Çünkü devlet yetkilileri, Türkiye'de bürosu olmayan Twitter'la hiçbir şekilde muhatap olamıyor, onun için de Twitter'dan hesap soramıyordu. Kılıçdaroğlu, bu bilgiyi görmezlikten gelerek açıklamada bulundu.

 

 

Başbakan Erdoğan'ın Twitter'ın Türkiye'de bürosu olmadığından vergi kaçırdığını belirtmesinden sonra Twitter ikinci adamını Türkiye'ye yollamış ve Türkiye'de büro açmak için girişimde bulunmuştu.

 

Twitter'ın uluslararası kamu politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Colin Crowell ve beraberindeki heyet dün Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Başbakanlık yetkilileri ile görüştükten sonra bugün de Çankaya Köşkü'ne çıkmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.