Kılıçdaroğlu'ndan Gülen'e çağrı: Suçsuzsan gelirsin

Kılıçdaroğlu'ndan Gülen'e çağrı: Suçsuzsan gelirsin

Kılıçdaroğlu, Gülen'e çağrıda bulunarak, "Suçsuzsan gelirsin Türkiye'ye yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbulBeylikdüzü Belediyesi’nin Yakuplu’da gerçekleştireceği yatırımların toplu temel atma törenine katıldı.

15 Temmuz gecesi dışarı çıkan bazı erlerin linç edildiğini iddia eden Kılıçdaroğlu, FETÖ lideriGülen'e de çağrıda bulunarak şunları söyledi:

"SUÇSUZSAN GELİRSİN YARGI ÖNÜNE ÇIKARSIN, SUÇLUSUN O ZAMAN"

“Linç edilen erlerin de ailelerine sahip çıkıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı’na da Başbakana da söyledim. O erleri linç edenlerin yakalanıp adliyeye teslim edilmesi lazım dedim. Sorgulayacaksan eri değil, emri veren komutanı yakala. Hepimiz askerlik yaptık. Komutan ne emrederse hepimiz uyarız. 1 milyonun üstünde mağdur doğru değildi. Ben hükümeti uyarıyorum. Bunlar yanlıştır diyorum. Darbeci meclisi bombalıyor git yakala hapse at. Efendim ‘Amerika’dan Fetullah Gülen gelsin.’ İste gelsin. ‘Ben suçsuzum’ diyor. Suçsuzsan gelirsin Türkiye’ye yargı önüne çıkarsın. Gelmiyorsan suçlusun o zaman”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.