Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'na ilettiği 5 rahatsızlığı

Kılıçdaroğlu'nun Davutoğlu'na ilettiği 5 rahatsızlığı

Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Davutoğlu'na 5 konuda yaşadığı rahatsızlığı ilettiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal KılıçdaroğluBaşbakan Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldi. Davutoğlu ile yaptığı 1,5 saatlik görüşmenin ardından açıklama yapan CHP Lideri, Davutoğlu'na 5 konudaki rahatsızlığını ilettiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun 5 konudaki rahatsızlığını şöyle sıraladı;

1- Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı istifası 

2 - Ak Partili bazı milletvekillerinin tweet'leri

3 - Digiturk'ün Cemaat kanallarını yayında çıkarması

4- Sedat Peker'in Rize'de yaptığı miting

5 - Demirtaş'ın devre dışı bırakması

BAKANLARIN İSTİFASI

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

Sayın Davutoğlu'na bu İçişleri Bakanı'nın istifa etmesi gerektiğini söyledim. Suudi Arabistan'da bile kral bu tür olaylarda belli kararları alırken, biz bu olayda kimi sorumlu olarak alacağız karşımıza? Bu işin siyasi sorumlusu kim? Sayın Bakan görevinden ayrılmıyorsa  azledilmesii gerektiğini ifade ettim.

Adalet Bakanı'nın görüntüsü tam bir ibretlik. Toplum ağır bir travma yaşıyor, Adalet Bakanı gülümsüyor. Adalet Bakanı o koltukta oturamaz. Sayın Davutoğlu'na ilettiğimde kendisi olayın raporunu beklediğini, ona göre karar verileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu bakanların istifasını istedi VİDEO

MİLLETVEKİLLERİNİN ATTIĞI TWEET'LER

Aydın Ünal ve Burhan Kuzu'nun attığı tweetleri de Sayın Davutoğlu'na sordum. Hele hele Burhan Kuzu'nun halk kaosu seçti tweeti milli iradeye saygısızlıktır. Vampire benziyor tweetini söyledim. Sayın Davutoğlu da bana bazı CHP'lilerin attığı tweetleri söyledi. Ben gereğini yapacağımı söyledim, Sayın Davutoğlu da gereğini yapacağını söyledi.

 

DİGİTÜRK'ÜN CEMAAT KANALLARINI YAYINDAN ÇIKARMASI

Digitürk'ün 7 kanalı yayından çıkarması konusunda, böyle bir karar alınamayacağını söyledim. Bir savcının keyfi üzerine karar alınamaz.

SEDAT PEKER'İN MİTİNGİ

Bir mafya babasının Rize'de yaptığı miting. Kendisine söyledim; hukuk devletiyiz, demokrasiyi savunuzuyoruz. Ama bir mafya babası çıkmış miting yapıyor, oluk oluk kan akacak diyor. Bir Cumhuriyet Savcısı da çıkıp bir şey yapmıyor. Acaba Cumhuriyet savcıları onun emrinde mi?

DEMİRTAŞ KONUSU

Sayın Selahattin Demirtaş'ın da kenarda bırakılmaması gerektiğini söyledim. Başbakan'ın bütün siyasi partilere eşit mesafede durması gerektiğini kendilerine ifade ettim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.