Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası çıktı

Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası çıktı

Başbakan Erdoğan'ı havuzlu villada oturmakla suçlayan Kılıçdaroğlu'nun da havuzlu villası ortaya çıktı. İddia ise Melih Gökçek'den geldi. İşte Kılıçdaroğlu'nu terletecek iddialar.

Melih Gökçek'ten Kılıçdaroğlu ile ilgili yeni belgeler... Gökçek, 'sahtecilik'le suçladığı Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası olduğunu ima etti. Gökçek, 'Kılıçdaroğlu'nun avukatlığına soyunan' kadın gazetecilerle de tartıştı:

Uzun bir süredir televizyon ekranlarına çıkmayan Ak Partili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV'de Sedat Yazıcıoğlu'nun yönettiği Deniz Güçer, Nuriye Atabey ve Fikri Akyüz'ün de gazeteci olarak katıldığı Basın Kulisi programına konuk oldu.

"Ben CHP uzmanıyım" diyen Gökçek, stüdyodaki kadın gazetecilerin Kılıçdaroğlu'nu savunmasına tepki gösterdi.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU, HAVUZLU VİLLAN VAR MI YOK MU? A-ÇIK-LAAA!"

Yanında getirdiği ve masanın üzerini dolduran belgeleri tek tek açıklayan Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun havuzlu bir villası olduğunu ima etti.

Gökçek, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun havuzlu villası var mı yok mu?" diye sordu.

" Kooperatiflerde oluyor öyle havuzlar" diyen Kadın gazetecilere tepki gösteren Gökçek, "Başbakan'ın ki kooperatifte olunca oluyor havuzlu villa; Kılıçdaroğlu'nun ki kooperatif olunca, "a, ya olur yani".

Bu kadar ön yargılı olunmaz. Ben sizin demokrasi anlayışınıza hayret ediyorum. İkinizin de iki bayanın. Kılıçdaroğlu'nun avukatlığına soyunuyorsunuz.

Eğer Kılıçdaroğlu'nun kooperatif evinde havuzlu villası varsa normal diyor. Eğer Başbakan'ın çocuğu bir kooperatif evinde oturursa olmaaaz diyor!

Sabahtan akşama kadar laf eden Kılıçdaroğlu'na buradan soruyorum. Onun bir tabiri var. Aynen soruyorum. havuzlu villan var mı yok mu a-çık-laaaa!

Cevap versin ondan sonra ben açıklayacağım. Mal beyanında dairesi var kooperatif evleri var. Havuzlu mu değil mi yazmıyor.

Kadın gazeteciler Güçer ve Atabey'in ısrarlı Kılıçdaroğlu'nu aklama çabalarına çıkışan Gökçek, "Siz mecbursunuz Kılıçdaroğlu'nun avukatlığını yapmaya...

Yoksa gazetede size fırça atarlar. Hemen çatarlar niye müdafaa etmediniz diye... Gidip bu soruyu Kılıçdaroğlu'na da soramazsınız. Hemen dışarı atarlar sizi.

Var mı! Kaç tane gazeteciyi dışarı attılar. Onlar Ak Partili mi? Hemen müsaade etmezler. " dedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN TABLOLARI NE KADAR?

Kılıçdaroğlu'nun servet beyanındaki tablolarına da değinen Gökçek, "Bir de Kılıçdaroğlu servet beyanında ne demiş? Benim tabloların var demiş.

Tablo aldım sağdan soldan. Mesela bir tablo almış Nuri Abaş'tan 6 liraya... Bir tane tablo almış 8 liraya... Toplam olarak da 8 tane tablo var." dedi.

Güçer'in "6 lira, 8 lira? Bin değil yani! şeklindeki sorusunu doğrulayan Gökçek, "8 liracık" diye karşılık verdi. Tabloların alındığı tarihi 1996 yılı olduğunu da sözlerine ekledi.

Gökçek eleştirilerini, "Gittim internetten merak ettim Nuri Abaş'ın tabloları kaç liradan başlıyor diye... En ucuz tablonun satışı 70 bin lira... Peki zenginler niye tablo alırlar?

Aldığınız zaman tabloları fiyat belli olmadığı için kaça satabilirseniz satarsınız. " sürdürdü.

KILIÇDAROĞLU'NA "SAHTECİLİK" SUÇLAMALARI

"Kılçdaroğlu'nun dürüstlük imajı" ile ilgili salvolarını sürdüren Gökçek, "Kılıçdaroğlu'nun 1997'de SSK müsteşar yardımcısı olduğu dönemde oğlu Kerem'i 14 yaşındayken okulda okurken 61 gün sigortalı yaptırdığını belgeleriyle açıkladı.

Sigortalı olan kişi 61 gün boyunca çalıştı gözüküyor. Aynı dönemde okullar açık okula gidiyor.

Siz okula giden çocuğunuza sahte evrak düzenlettirip de arlkasından buna sigortalı derseniz sahteci olmaz mısınız? Yani sen dürüstlük abidesi sevgili Kılıçdaroğlu!" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun kongrede yaptığı konuşmadan alıntılar yapan Gökçek, "Hem bunları diyeceksin, hem bunları yapacaksın. Bunun neresi dürüstlük.

Nasıl alın teri bu. Hem sen sahtecilik yaparak git çocuğunun erkek emekli olması için avantaj sağla, yetimin hakkını ye, kulun hakkını ye, ondan sonra gel bana dürüstlük tasla! Var mı böyle bir hayat." diye sordu.

Olayın sadece bununla kalmadığını 'Kılıçdaroğlu ailesinin bu olayı meslek haline getirdiğini' savunan Gökçek, ailesi İzmir'de yaşayan Kılıçdaroğlu'nun torunu Duru'nun da benzer bir şekilde 2007 yılında sigortalı yapıldığını da açıkladı.

Güçer ve Atabey'in Kılıçdaroğlu'nun bu olaylardan dolayı özür dilediğini hatırlatması üzerine yüklenmeye devam eden Gökçek, "Hırsızlık yapın özür dileyin, sahtecilik yapın özür dileyin, yakalandım özür dilerim. Kendine olunca özür. Başkasına olunca özür olmaz.

Olur mu böyle bir şey? Herkes yapsa da kalkıp Türkiye'yi yönetmeye, başbakanlık yapmaya talip olan bir kişinin sahtecilik yapmaya yaptırmaya hakkı yok. Kendisi örnek olacak" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun kızını Vakıflar Bankası'na hiç bir sınava tabi tutulmadan işe aldırdığını da açıklayan, Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü iken 77 akrabasını işe aldırdığını soyadlarını belgeleyerek ortaya koydu.

Gökçek ayrıca Kılıçdaroğlu'nun memuriyet döneminde çalıştığı kurumları nasıl zarara uğrattığını yine belgeleriyle sıraladı.

Gökçek ayrıca CHP'nin neden referandumda 'Hayır' dediğini eski CHP'li Bakan Mehmet Moğoltay'ın kadrolaşma ile ilgili sözlerini konu alan görüntüleri izlettirerek cevap verdi.

MHP tabanının referandumda 'Evet' diyeceğine emin olduğunu söyleyen Gökçek, MHP'nin merhum lideri Alparslan Türkeş'in bir dönem yaptığı konuşmanın da video kayıtlarını yayınlayan Gökçek, Türkeş'in 9 Işık kitabından pasajlar okuyarak ülkücü camiaya 'Evet' demeye çağırdı.

CHP'DE YAŞANAN GELİŞMELER

Gökçek, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kaset komplosuyla gidişiyle ilgili soruları da yanıtladı.

Kılıçdaroğlu'nun bir piyon olduğunu ve CHP Genel Başkanlığı için yeterli görmediğini, CHP yönetiminin başka isimlerin elinde olduğunu savunan Gökçek, Kılıçdaroğlu'na bu referandumdan sonra ya da en geç önümüzdeki seçimlerden sonra "Bay bay" denileceğini iddia etti.

Önder Sav'ın partide çok önemli bir etkisi olduğunu belirten Gökçek, eğer Hakkı Süha Okay'ın uyşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve halen tutuklu bulunan kardeşi Mustafa Fehmi Okay'ın davası çözülürse Sav'ın da desteğiyle Hakkı Süha Okay'ın yeni genel başkan olabileceğini savundu.

Buna karşın Kılıçdaroğlu'nun kendisini Önder Sav'dan kurtarmak için yanına Gürsel Tekin'i aldığını ifade eden Gökçek, "Benim bildiğim Güsel Tekin, Önder Sav'ı harcar" diye konuştu.

konuştu.


Etiketler :