Kırklareli Anadolu Imam Hatip Lisesi 50. yılını kutluyor

Kırklareli Anadolu Imam Hatip Lisesi 50. yılını kutluyor

Kırklareli Anadolu Imam Hatip Lisesi kuruluşunun 50. yılını değişik etkinliklerle kutluyor.

Eğitim camiamızın yüzakı okullarından Kırklareli Imam Hatip Lisesi kuruluşunun 50. yılını bir dizi etkinlikle kutluyor. Kutlamalar çerçevesinde Kırklareli Anadolu Imam Hatip Lisesi'nden mezun olan yüzlerce eski öğrencilerinden birkısmının fotoğraflarını Kırklareli şehir merkezindeki bilbordlara koyarak hem okulun tanıtımı yapıldı hem de eski mezunlar yeni nesillere hatırlatıldı.
 
KAIHL 28 Şubat'ta Türkiye genelindeki Imam Hatip liselerine konulan ambargo ve katsayı zulmüne rağmen özellikle son yıllarda yaptığı birçok atılımla yeniden kendinden sozetmeyi başardı.
 
KAIHL eğitimdeki başarısının yanında sporda, sanatta ve özellikle okulu yurt içi ve yurtdışındaki birçok yarışmalarda başarıyla temsil etmesi gözlerden kaçmadı.

ahmet.jpgyunus.jpgsimsek-001.jpg

 

kbk.jpgdhk.jpg

KAIHL modern pansiyonu ile 50 yıldır kapılarını yurdun ve dünyanın birçok yerinden gelen öğrencilere açmaktadır. Bu çerçevede başta Batı Trakya ve Somali olmak üzere yurt dışından birçok öğrenci Kırklareli Imam Hatip Lisesini tercih etmekte ve Türkiye Cumhuriyeti'nin fiziki olarak en merkezi yerindeki (Vilayet Binasının karşısı) okul ve pansiyon binasından istifade etmekteler.
 
KAIHL 50 yıldır yurt sathına ve dünyanın birçok ülkesine eğitimci, din görevlisi, siyasetçi, medya mensubu, işadamı mezunlarıyla ümmetin ve dünyanın hizmetine sunmaktadır.

KAIHL'nin bu başarısında şüphesiz yıllarca müdürlük görevinde bulunan başta Ziya Eser, Necmi Şimşek, Ali Ergin, Mustafa Baştürk olmak üzere, efsane hocalarından Bedri Telci, Mustafa Ali Meydan, Ihsan karaduman, Kemal Şimşek ve diğer görev yapanların emekleri var.
 
KAIHL'nin 50. yılında görev yapmaktan gurur duyduğunu belirten Okul Müdüresi Gönül Canan hedeflerinin KAIHL çıtasını dahada yükseltmek olduğunu belirtti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.