Eşini Vurdu, Kucağına Alıp 'Ne Olur Ölme' Diye Yalvardı

Eşini Vurdu, Kucağına Alıp 'Ne Olur Ölme' Diye Yalvardı

Antalya'da 44 yaşındaki Seçkin S., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Özlem S.'yi tüfekle göğsünden vurdu. Yaralı eşinin başını dizlerine alıp alnından öpen koca, "Ne olur ölme" diye yalvardı.

Antalya'da 44 yaşındaki Seçkin S., bir süredir ayrı yaşadığı eşi 42 yaşındaki Özlem S. yi kısa namlulu tüfekle göğsünden vurdu. Yaralı eşinin başını dizlerine alıp alnından öpen Seçkin S., "Ne olur ölme" diye yalvardı. Özlem S., olay yerinde yaşamını yitirdi.

AYRI YAŞADIĞI EŞİYLE GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Olay saat 13.00 sıralarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi'ndeki Kızılay Parkı'nda meydana geldi. Bir süredir ayrı yaşayan çiftten Seçkin S., kısa süre önce Kocaeli'nde yaşamaya başladı. Bugün sabah saatlerinde Antalya'ya gelen Seçkin S., eşiyle görüşerek çocuklarını görmek istediğini söyledi.

ÇOCUKLARINI ALARAK PARKA GELDİ

Öğle saatlerinde Özlem S., 2'si erkek 3 çocuğu ve bir yakınıyla birlikte Kızılay Parkı'na geldi. Seçkin S., burada çocukları ve eşiyle bir süre görüştü.

koca1.jpg

ÇOCUKLAR GİTTİKTEN SONRA TÜFEKLE EŞİNİ VURDU

Özlem S.'nin yakını çocukları alıp gittikten sonra çift arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine çantasından özel yapım bir tüfek çıkartan Seçkin S., eşini göğsünden vurdu.

KANLAR İÇİNDEKİ EŞİNİN BAŞINI DİZLERİNE KOYARAK NE OLUR ÖLME DİYE AĞLADI

Eşinin kan içinde kaldığını gören Seçkin S., başını dizlerine koyarak, "Ne olur ölme, sana bir şey olmasın" diyerek gözyaşı döktü. Seçkin S., eğilerek eşini alnından da öptü.

koca2.jpg

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekibinin müdahale ettiği Özlem S., olay yerinde yaşamını yitirdi. Seçkin S. polis tarafından gözaltına alınırken, özel yapım tüfeğe de el konuldu. Özlem S.'nin cenazesi, otopsi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İkili arasındaki tartışmanın, çocuklarıyla ilgili anlaşmazlıktan kaynaklandığı ileri sürüldü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.