Komedi filmleri

Komedi filmleri

Filmizle.com.tr'de bu hafta eklenen komedi filmlerini merak ediyormusunuz ?

A Fork In The Road (Altyazılı) 4.8/10

Ünlü oyuncu Jessica Alba oyunculuğundaki Günah Şehri filmini biliyorsunuz veya bilmiyorsunuz. Jessica Alba ile beraber rollerini paylaşan Jaime King, bu filmde April Rogers rolünü canlandırıyor. Ayrıca genelde romantik filmlerde rol alan oyuncu Josh Cooke bu komedi ve suç filminde de kendisini gösteriyor.

Şehirdeki Adamlar 6.5/10

Genelde kızlar aşkı yakından anlar. Çünkü erkekler o kadar ileri düşünceli olmayabiliyorlar. Kızlar önem verilmesini ister ama erkekler aksine uzaklaşmak ister. Fakat bu filmde aşkı erkek gözüyle anlayan birini görüceksiniz. Birbirinden farklı 5 erkek aşkı aramak için birtakım çalışmalarından sonra yola çıkarlar. Kızların erkeklerden beklentilerini ve erkek olmanın anlamını bilmeyen bu 5 arkadaş, zaman geçtikçe aşkın birsürü kalp kırıklığına götüren bir savaş alanı olduğunu öğrenecek ve gerçek bir ilişki için savaşmaya değdiğini anlayacaklardır. Fakat kızlar bu değişmeye nasıl bakacaklar?

A Mulher Invisível (Altyazılı) 6.5/10

Selton Mello‘nun Pedro rolünü oynadığı güzel bir film izleyeceksiniz. En başlarda gerçek bir kadın vardır ve onu terketmek zorunda kalmıştır. Hayatını güzelce sürdürürken hayali bir kadın meydana gelir. Bu hayali gerçek sanarak aşık oluyor. Diğer yandan komşusuda ona aşıktır. Etrafındakiler onu deli gibi görmeye başlar. Bir vakit sonra sevdiği kişinin hayal olduğunu anlamaktadır. Komik bir durum ama hayali olan sevgilisinden ayrılır. Sıra onu gerçekten seven komşu kızıdır. Bu sefer komşu kızına yönlenir. Ama bazı kişiler tarafından bu durum yanlış anlaşılır. Ama başında söylememiz gereken birşey vardı. Bu hayal olan sevgilisi ile birlikte olur bu adam.. Sürükleyici bir film ile karşı karşıyasınız. 

Düğün (2004) 7.4/10

Filmin oyuncularına baktığımızda Tamara Arciuch, Oficer filminde oynamış, Andrzej Beja-Zaborski ise U Pana Boga za miedza filminde oynamış, Iwona Bielska ise Chrzest filminde oynamıştır. Oldukça başarılı diyemiyeceğimiz oyuncular olduğunu filmi izlemeye başlamadan önce hatırlatmak isteriz. Polonya’da çiftçilikle uğraşan Wojnar, güzeller güzeli kızı Kasia için düğün töreni tertip eder; ancak akla gelmeyecek tersliklerle düğün bir maceraya dönüşür. Aşk ve para merkezi üzerine kurulu film, ülkemizde de Uluslararası Komedi Filmleri Festivali’nde gösterilmiştir.

Çakallarla Dans 2010

1973 doğumlu genç yönetmen Murat Şeker tarafından yönetilen film Türkiye’de büyük ilgi gördü. Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, gözünü para hırsı bürümüş karısının gazına gelerek, şirketin internet hesapları üzerinden hatırı sayılır miktarda bir parayı patronundan çalma plânı yapar. Bu plânın bir parçası da en yakın arkadaşı olan Gökhan (Arka sıradakiler dizisi oyuncusu Şevket Çoruh )’dır. Parayı onun hesabına aktarıp herhangi bir olumsuz durumda suçu onun üzerine yıkacaktır. Diğer iki arkadaşı da bu hain plânın figüranı olacaklardır. Ama unuttuğu iki şey vardır; birincisi, kendisi gibi kurnaz ama saf olan arkadaşları, ikincisi ise; çakallık yapmaya çalışırken zaten çakalların alengirli oyunlarının tam ortasında olmaları.

Dört kafadar başlattıkları bu işi ellerine yüzlerine bulaştırır ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Kısa yoldan para kazanmak uğruna bindikleri geminin dümeni onları, akıllarına bile gelmeyecek çılgın ve eğlenceli bir serüvene sürükler.

Heykeltraş 7.2/10

Bilek Kesenler: Bir Aşk Hikayesi filminde rastladığımız Sarah Roemer, The Con Artist Poster filminde de bizimle beraber.. Ayrıca X-Men‘in ilk serisinde yer alan güzel oyuncu Rebecca Romijn, 2010 yapımı Heykeltraş filminde de yer alıyor. Rossif Sutherland bu filmde Vince rolü ile karşımızda… Vince parmaklıklar ardında geçirdiği 5 yılın ardından özgürlüğe kavuşmuştur, ama eski patronu Kranski (Donald Sutherland) onu rahat bırakmaz.  Hapise girmesine neden olan soygun yüzünden patronuna borçlanmıştır. Bu borcu ödemek için Kranski’nin kaporta dükkanında çalışmaya başlar bir yandan da kafasını dağıtmak için hapiste geliştirdiği bir hobisine devam eder, metalden heykeller yapmak…

Beynelmilel 7.3/10

Beynelmilel’in hazırlık aşaması 4 ay sürdü. Çekimler 7.5 hafta da tamamlandı. 1980′li yılların başında Adıyaman’da geçen hikayenin mejanı, dönemsel benzerliklerini hala koruduğu için Tarsus’a taşındı.
Tarsus’un çeşitli mahallerinde toplam 27 mekan kullanıldı., final sahnesi ise Dilova ve Gazi mahallesin’nde çekildi. Filmde 2 bin 100 kişi rol aldı.
Mersin Belediye Bandosu’nun üyeleri, filmdeki “Gevende orkestrası” üyeleri rolünde üstlendi. Mersin Üniversitesi’nin Kültür Evi, filmde ihmal edilmiş Halkevi ve pavyon mekanı olarak kullandıldı. 1982 yılında Adıyaman’da askeri yönetim şartlarına uyum sağlamaya çalışan kasaba halkı ve ayakta durmaya çalışan bir müzik grubu. Geçinebilmek için buldukları çözüm hepsinin tutuklanmasına yol açar. Yörenin sıkıyönetim komutanı, bu yerel müzisyenleri çağdaş bir orkestraya dönüştürmek isteyince traji-komik olaylar başlar.

Müzisyen bir baba olan Abuzer, üniversiteye hazırlanan kızı Gülendam’la birlikte bu hayatın içinde mücadele vermektedir. Kenti ziyaret edecek olan konsey üyelerine ilginç bir karşılama hazırlamaya karar verirler. Konseyi karşılamaya hazırlanan başkaları da vardır.

Bir Konuşabilse 7.9/10

Çoğumuzun bir şekilde yabancılık çektiği durumlar olmuştur. Örnek olarak İstanbul’a ilk defa gidipte Boğaz köprüsünü, Haliç ile karıştırmış olabilirsiniz. Yada Çin yemeğinin çatalla yenmediğini bilmemeniz de sizin ayıbınız değildir. Hayatında ilk kez futbol maçına giden bir genç kızın, ilk defa yatılı kalacak bir öğrencinin, kız arkadaşına hava atmak amaçlı operaya giden bir erkeğin içine düştüğü sendromu düşünün. Ya da tek kelime İngilizce bilmeyen birinin İngiltere’ye ilk gidişini.. “Lost in Translation – (Bir Konuşabilse)” da tam bu noktada devreye giren ve “özel” insanların hayatını sorgulayan Oscarlık bir senaryoyla karşımıza çıkıyor.
Bill Murray‘i Bob Harris rolüyle, Scarlett Johansson‘u Charlotte rolüyle izleyeceğiz. Bu iki kişi Amerikalıdır. Bob Haris viski reklamında yer almak için Tokyo’ya gelmiştir. Charlotte ise kocasının mesleği dolayısıyla Tokyo’dadır. Her ikisini de uyku tutmayınca, bir gece lüks bir otelin barında yolları kesişir. Buluşma onları sıkı dost yapacaktır. Ardından Tokyo’yu birlikte keşfederler. Tokyolularla aralarında çok komik olaylar geçer ve sonunda bambaşka yaşamların mümkün olabileceğini anlarlar. Bob rolünü oynayan Scarlett Johansson, Prestij filmi ilede karşımızdaydı.

Horton Kimi Duyuyor 7.3/10

Bir fabl yazı türüne benzeyen bu filmde hayvanlar konuşturularak kendi aralarındaki dostluktan ve sevecenliklerini anlatan bir yapıttır.
İki tane yönetmenin (Jimmy Hayward-Steve Martino) yönettiği Horton Kimi Duyuyor (Horton Hears a Who) isimli animasyon filmi imdb’den aldığı puan ile çocukları sevindiriyor. Filmin dağıtımını Türk firması Özen Film yapıyor. Ayrıca filmi türkçe seslendirenlerin arasında Şahan Gökbakar, Altan Erkekli ve Yetkin Dikinciler yer alıyor. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :