Konya AK Parti'de İlginç Gelişme

Konya AK Parti'de İlginç Gelişme

Konya'da AK Parti adına alınan sahte adresle basın kuruluşlarına elektronik postalar gönderildi.

Maillerde, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a küfürler edildiği iddaları yer alıyor.

AK Parti Konya İl Başkanlığı, e-meil adresinin kendileriyle bir ilgisinin bulunmadığını ve kasıtlı yapıldığını açıkladı.

AK Parti Konya İl Başkanı Mustafa Çevik'in, önceki gün istifasını vermesinin ardından ilginç gelişmeler yaşanmaya başlandı. Konya'daki tüm basın kuruluşlarına akpartikonya@mynet.com adresinden, yönetim kurulu toplantısında konuşulduğu ileri sürülen bazı bilgiler gönderildi.

Gönderilen e-mailde, AK Parti İl Teşkilatı toplantısında bir partilinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak küfürler ettiği iddia edildi.

Ayrıca, parti yönetimiyle ilgili bazı bilgilere yer verilen e-mail ile ilgili parti yönetimi yazılı bir açıklama yaptı. Parti teşkilatından yapılan açıklamada, "Sahte mail adresinden partimiz adına bizimle alakalı olmayan bir metnin sizlere mail yoluyla ulaştırıldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu metnin ve mail adresinin kesinlikle partimizle alakası yoktur ve gerçeği içermemektedir. Bu metin ve mail adresi ile ilgili gerekli hukuki çalışma başlatılmıştır. Lütfen partimizi karalamak adına yapılan bu mesnetsiz maili dikkate almayınız." ifadelerine yer verildi.

Etiketler :