Konyaspor lige veda ediyor gibi

Konyaspor lige veda ediyor gibi

Süper Lig'in son sırasında bulunan ve düşme korkusu içinde olan Konyaspor Manisa karşısında da istediğini alamadı...

Süper Lig'in dibine demir atan ve 12 maçtır kazanamayan Konyaspor, Manisa karşısında da istediğini alamadı. Maçın büyük bölümünde oyun üstünlüğünü elinde tutan yeşil beyazlılar, aradığı golü bulamayınca düşmeye bir adım daha yaklaştı.

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kadar büyük bir mücadelenin yaşandığı düşme potasında kritik bir randevu vardı. Ligin dişli takımlarından Manisaspor'u konuk eden Konyaspor, sahasından 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.
 
Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında etkili olan Manisaspor, Simpson-Isaac ikilisiyle rakip kalede gol aradı. Bu dakikadan sonra sazı eline alan Konyaspor, üst üste ataklarla Manisa kalesine nefes aldırmadı. İkinci yarıda tamamen geri çekilen Manisaspor, Konyaspor'un hücum silahlarına geçit vermedi. Bu arada Manisaspor'da, 82. dakikada Kalabane'nin attığı gol, ofsayt nedeniyle geçerli sayılmadı.
 
Musa, Gökhan Emreciksin Ve Grajciar'la gol için her şeyi yapan yeşil beyazlılar, son vuruşları iyi yapamayarak aradığı golü bir türlü bulamayınca karşılaşma da başladığı gibi bitti: 0-0.
 
Bu sonuçla Manisaspor 36 puana yükselirken, puanını 18'e çıkaran Konyaspor ligin son sırasından yine kurtulamadı.

İLK YARIDAN DAKİKALAR

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.