Koray Aydın cemaatin adamı mı?

Koray Aydın cemaatin adamı mı?

MHP'nin Genel Başkan adayı Koray Aydın, hakkında çıkarılan "Fethullah Gülen'in adayı" iddialarına yanıt verdi.

CNN TÜRK'te Şirin Payzın'ın sunduğu "360 Derece" programına konuk olan MHP'nin Genel Başkan adayı Koray Aydın, hakkında çıkarılan "Fethullah Gülen'in adayı" iddialarına yanıt verdi.

Bir parti mensubu sizin için "Aslında Fethullah Gülen'in adayı. Cemaatle de çok yakın. Dolayısıyla kendisi Türkiye'de oynanan bir oyunun uzantısı olarak MHP'nin başına geçirilmek isteniyor. Bu sözlere nasıl bir açıklama getirirsiniz" şeklindeki sorusuna şu cevabı verdi;

"Ben bu açıklamaları yapan arkadaşlarıma kırgın değilim. Ben bunu söyleyen arkadaşların inanarak bunu söylemediğini , eline tutuşturulan o metni okuduğunu biliyorum. Hoca efendi ile hiç karşı karşıya gelmedim. Görmedim. Ama görmemiş olmam bana birşey kazandırmaz ya da birşey eksiltmez. Ben cemaatlerin hepsine sıcak bakan bir insanım. Ben Türkeş ekolünden gelen bir insanım. Neyi referans alacağız. Geçmişimizi referans alacağız.

Başbuğ'umuz bu isimlerle nasıl bağ kurduğunu bilen insanlarız. Tüm cemaatlere yakınım. MHP'nin oturduğu fikir sistematiği Türk İslam birlikteliğini önemseyen bir harekettir. Milliyetçi mukaddesatçı ve demokrat bir partiyiz. Ben aday oldum 15 gün ulusalcı dediler, 15 gün sonra çark ettiler. Şimdi de bu gibi iddialar ortaya atıyorlar"

iŞTE O AÇIKLAMA...

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.