Korku filmleri izle  Gerilim filmleri izle

Korku filmleri izle Gerilim filmleri izle

Filmizle.com.tr'de bu hafta eklenen korku filmlerini merak ediyormusunuz ?

The Daisy Chain 5.3/10

İngiltere ve İrlanda yapımı olan bu korku filmi, dövüş sanatları ile ilgili filmlerde olduğu gibi basit bir senaryosu vardır. Bir ailenin güzel bebekleri ölüyor ve üzüntülerini azaltabilmek için bir takım hobilerini gerçekleştirmek istiyorlar. Bir yolculuğa çıkarlar fakat bu yolculuk onlar için hiç iyi olmayacaktır. Aisling Walsh yönetmenliğinde izleyeceğiniz bu film imdb’de 245 kişi tarafından puanlandırılmıştır.

Sığınak – The Bunker 5.5/10

 

 2001 yapımı Rob Green yönetmenliğindeki savaş filmi oldukça ilginç konuya bağlanıyor. Bir grup Alman askerleri, Amerikalı askerlerin kurduğu pusudan zar zor kurtulmuşlardır. Ardından bir sığınak bularak saklanmışlardır. Saklandıkları sığınakta bekledikleri tek şey pusuyu kuran Amerikalıların tekrardan harekete geçmeleridir. Alman askerleri sığınakta bir yaşlı askeri görmektediler. Ve bu yaşlı asker, Alman askerlerini gizemli bir tünele götürür.

Yılan Kadın (Altyazılı)

Hint yapımlarında genelde fazla efektlere önem verilmesede bu filmde efekt üzerine biraz ilgi verilmiş. Gayet ciddi yapım gözüken film Hindistan yapımı diye izlemekten vazgeçilmemeli… Filmde seçilen oyuncularda o kadar kötü değil..  Sadece Irrfan Khan‘ın olması bile yeterli diye düşünüyorum. Ayrıca Mallika Sherawat‘i unutmamak lazım. Filmdeki yılan kadının insana dönüşme özelliğinin olduğunuda belirtelim. Bunu zaten filmin afişindende anlayabiliriz. Örümcek Adam, Kurt Adam ardından ise Yılan Kadın ilginç…

Parazit 5.3/10

Araştırmacılar kuzey kutbunu keşfederler. Burayı araştırmak için geldikleri yerde yıllardır bozunmadan korunan bir mamut ölüsüne rastlarlar. Ve çok ilginç durum ise yüzyıllardır duran ceset ilk günki gibi gibidir. Bir süre araştırma yapan araştırmacılar bu şeyi çözememektedir. Fakat aralarından birinin dikkatli araştırması bu cesedin mamut olmadığını farkeder. Ve bu çözüm ile birlikte hiç rastlamadıkları parazit bu mamutla birlikte bugune gelmiştir. Bu canlılar hızla çoğalır ve bulaştığı konağı tamamen bitirir. Bu ekip kendilerini tecrit etmekten(Herkesten veya her şeyden ayırmak, bir kenara koymak) başka şansları yoktur. Eğer bu şanslarını kullanmalarsa tüm dünya tehlikeye girecektir. Fakat buda o kadar iyi bir yöntem olmayacaktır. Belkide insanlığın sonu gelmiştir, ama biri kendini feda edebilirse çözüm bulunabilir.

Karartma (Altyazılı) 2009

2009 yapımı olmasına rağmen fazla açıklaması bulunmayan ve imdb puanınında yetersiz oy almasıyla yayınlamadığımız Karartma filmi altyazılı olarak karşınızda.. Noel arifesinde bir grup insan bir binada kapalı kalır. Ancak bilmedikleri şey yalnız olmadıklarıdır. Robert David Sanders yönetmenliğindeki izlenebilir derecedeki bir film..

Toprak Altında – Buried (Altyazılı) 7.5/10

Amerika‘da askerlik yapan Paul Conroy‘un (Ryan Reynolds) görev bölgesi Irak’tır. Direnişciler tarafından saldırıya uğrayan ve gözünü açtığında ölüm ile burun buruna olduğunun farkına varır. Gözlerini açtığında kendinin bir tabutta olduğunu ve diri diri gömülü olduğunun farkındadır. Orada can vermemek için zamana karşı yarışmak ve klostrofobinin doruklarındaki bu kabusu atlatmak zorundadır. Tabutta gömülü bir adamı canlandıran Ryan Reynolds izleyicilerin gözünde cesurca gözüküp sıkıcı bir film gibi gözüksede flashback’lerle enteresan bir film olduğunun farkındadırlar.

Dokuzuncu Kapı 6.6/10

Angelina Jolie ile birlikte 2010 yapımı Turist filminde başrolleri paylaşan ve Dr. Parnassus, Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu gibi filmlerde de başrol oyuncusu olan Johnny Depp, Dean Corso rolü ile bu filmde yer alıyor. Çok zengin ve koleksiyon hobisi olan kişiler vardır. Dean Corso ise bu zenginler için değerli ve eski kitapları araştırır. Yaptığı bu iş kültürel birikim, hüner ve çelik gibi sinirler gerektirmektedir. Corso, ünlü bir kitapsever olan Boris Balkan için Satanik ayinleri anlatan bir seri kitabın sonuncusunun peşine düşmektedir. Rivayete göre bu kitap Karanlıklar Krallığının dokuz kapısını açacak bir el yazmasıdır. Geri kalan iki kopyası ise Avrupa’da bulunmaktadır. NewYork’tan Toledo’ya, Portekiz’den Paris’e giden yollarda Corso labirent gibi tuzaklarla, vahşi ve gizemli ölümlerle karşılaşmaktadır. Kendisini koruyan güçler yardımı ile kendisinden çok daha güçlü bir varlığa karşı adım adım yaklaşır. Zaman geçtikçe asıl görevinin bir kitabı bulmaktan çok daha farklı olduğunu anlar.

film izleme keyfini habername ile yaşayın.!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :