Koru'dan Baykal'a çağrı 'Sen de gel'

Koru'dan Baykal'a çağrı 'Sen de gel'

Fehmi Koru, TRT 1'de pazar günleri yayınlanan "Politik Açılım" isimli programa CHP lideri Deniz Baykal'ı çağırdı.

Derya Sazak, Prof. Mustafa Erdoğan, Prof. Fuat Keyman'ın ve Fehmi Koru'nun katıldığı "Politik Açılım" isimli programın bu haftaki konuğu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dı. Bugünkü yazısında Erdoğan'ın programda yaptığı önemli açıklamaları kaleme alan Fehmi Koru, CHP lideri Deniz Baykal'ı da "Politik Açılım" programına davet etti.

KORU, BAYKAL'I PROGRAMLARINA ŞU CÜMLELERLE DAVET ETTİ:

'Politik Açılım' programı Başbakan Erdoğan'ı konuk etti. Derya Sazak, Prof. Mustafa Erdoğan, Prof. Fuat Keyman ve benim katıldığım Politik Açılım bir yıldan biraz fazla bir süredir TRT-1'de pazar öğle saatlerinde canlı yayınlanıyor.

 

Şimdiye kadar Cumhurbaşkanı, Başbakan, İçişleri, Dışişleri ve Kültür-Turizm bakanlarını, DTP Genel Başkanını konuk ettik programa; anamuhalefet partisi CHP'nin kapısını birkaç kez çalmamıza rağmen Deniz Baykal katılmak istemedi. Deniz Bey ve arkadaşları TRT'yi boykot ediyor, programlarına katılmıyormuş... Bana, “Aksi halde mutlaka katılırdım” dedi. İyi de, biz bu programı TRT'de yapıyoruz ve Allah'ı var, TRT'den kimse söylediklerimize veya konuklarımıza bugüne kadar karışmadı.

CHP liderini programa bekliyoruz."

(Yeni Şafak İnternet)

Etiketler :