‘Kraliçe Hz. Muhammed'in soyundan geliyor’ safsatasının nedeni belli oldu!

‘Kraliçe Hz. Muhammed'in soyundan geliyor’ safsatasının nedeni belli oldu!

Dün İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşmüştü. Kraliçenin soyunun Hz. Muhammed’e dayandığı yönündeki bu iddianın sebebi belli oldu.

İngiliz otorite kuruluşu Burke's Peerage tarafından ortaya atılan iddia, gündeme bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre şu anki İngiliz Kraliçesi Elizabeth'in soyu 43 kuşak geriye gidince Peygamberimiz Hz. Muhammed S.A.V'e dayanıyor. Soy uzmanlarının 1986 yılında keşfettiği bulgular ise Al-Ousboue adlı bir Fas gazetesinde yayınlandıktan sonra gündeme geldi.

100 YIL ÖNCEKİ DOSTLUĞU PEKİŞTİRMEK İSTİYOR

100 yıl önce Suudileri kendi safına çekerek Osmanlı’dan koparan ve taht sahibi yapan İngilizler, son zamanlarda bu kuklalarını ABD’ye kaptırdı.

Suudilerin her zaman eleştirilen İngiliz kuklalığı son zamanlarda ABD kuklalığına dönüştükten sonra, Kraliyet Suudilerle ilişkisini düzeltmeye çalışıyor.

BİN SELMAN’IN ZİYARETİNDEN SONRA ORTAYA ATILDI

İngiliz medyasının gündeme getirdiği bu iddia, kukla prens Muhammed bin Selman’ın İngiltere ziyaretinden sonra ortaya atıldı. Bin Selman’ın görüşmesinde milyar dolarlık anlaşmalar yapılmıştı.

SUUDİLERDEN PARA KOPARMAYA ÇALIŞIYOR

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın İngiltere'yi ziyaretinden ve yapılan milyar dolarlık anlaşmalarından sonra bu iddiaların ortaya çıkartılması, "İngilizler Suudilerden daha fazla para almaya çalışıyor" dedikodularını da beraberinde getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.