Kredi kartını ilk kez kullananlar dikkat!

Kredi kartını ilk kez kullananlar dikkat!

Kredi kartını yeni alanlar dikkat! Bankanın teklifi sonrası kredi kartı alan tüketici gelen ilk ekstre ile şok oluyor.

“İlk kart kullanım bedeli”ni gören tüketiciler “Kartı kullanır kullanmaz ücret alındı. Daha sırada yıllık kart aidatı, hesap işlem ücretleri ve faizler var” dediler.

 
Birçok tüketici bankalarına kart aidatı ödememek için kredi kartlarını iptal ettirmek isterken bankalar kredi kartı kullanıcılarına yeni bir ücret daha çıkardı. Şikayet Portalı Şikayetvar’a gelen şikayetlerde banka müşterileri “İlk kart kullanım bedelini” sordular.
Bankalar kazanç kapılarına her geçen gün bir yenisi eklerken tüketiciler de bankalara olan borçlarının giderek katlanmasından şikayet ettiler. Bankalar son olarak kredi kartı kullanıcılarından “İlk kart kullanım bedeli” isteyince tepkiler gecikmedi.
 
“İlk Kart Kullanım Bedeli”ni Görenler Şok Oluyor
 
“Yaklaşık 1 seneye yakın süre önce taraftarı olduğum takımın taraftar kartını aldım. Bir süre kullanmadım daha sonrasında takımımın biletlerinde bana sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı takımımın bir maçına bilet aldım ve takip eden ayın ekstresinde ilk kart kullanım bedeli adı altında bir para kesildiğini gördüm.Konu ile ilgili bankanın müşteri hizmetlerini defalarca aramış olmama rağmen konu ile ilgili bir doğru geri dönüş alamadım.Bir müşteri olarak bilgi edinme hakkımın olduğunu kendilerine bildirdim ve sonuç hep aynı oldu.Nihayet bu ilk kart kullanım bedelinin klubüme gideceği bilgisini verdiler , bende buna karşılık kendilerinden bununla ilgili bir belge istedim.1 aydır bekliyorum.”
 
“Bankaya ait kredi kartımdan kesilen 55 TL tutarındaki ‘İlk Kart Kullanım Bedeli’ adı altında yapılan kesintinin derhal iadesini talep ediyorum. Aksi taktirde kartımı hemen kapatarak gerekli mercilere şikayette bulunacağım.”
 
Şikayetvar Tüketici Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.