Kuban'dan ilginç mesaj

Kuban'dan ilginç mesaj

Kamuoyunda jet tahliyeleriyle bilinen hakim Kuban, HSYK seçiminde oy kullandıktan sonra mesaj vermeyi de ihmal etmedi!

İstanbul'daki hakim ve savcılar, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) seçimi için oy kullanmaya başladı.

 

Hakim ve savcılar, sabah saatlerinden itibaren Sultanahmet'teki İstanbul Adalet Sarayı, Bakırköy ve Kadıköy adliyeleri ile Yenibosna'daki Bölge İdare Mahkemesi'ne gelerek oy kullanmaya başladı.

 

Özel araçlarının yanı sıra, servis araçlarıyla da İstanbul Adalet Sarayı'na gelen gelen hakim ve savcılar arasında ''Ergenekon'' soruşturmasını yürüten Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde görevli savcılar da oy kullanmak için ana kapıdan adliyeye girdi.

 

Beşiktaş'taki İstanbul 12.Ağır Ceza Mahkemesi üye hakimi Oktay Kuban, oy kullandıktan sonra adliye çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine, bunun bütün meslektaşları için bir fırsat olduğunu düşündüğünü söyledi. Hakim Kuban, ''Oyumu kullanırken de yeni oluşacak kurulun, Bakanlığın 2 nolu müsteşarlığı haline gelmesini istemedim. Ona göre oy kullandım''dedi.

 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Turan Çolakkadı da adliye çıkışında basın mensuplarının ''Seçimler için bir değerlendirmeniz olacak mı?'' şeklindeki sorusu üzerine, ''Değerlendirme yapmayacağım. Hayırlı olsun diyorum'' şeklinde konuştu.

Etiketler :