Kuddusi Müftüoğlu'ndan Deniz Ateş Bitnel açıklaması

Kuddusi Müftüoğlu'ndan Deniz Ateş Bitnel açıklaması

MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Deniz Ateş Bitnel'in ceza almayacağını ancak dinlendirileceğini söyledi.

Dün akşam oynanan Galatasaray-Trabzonspor mücadelesine maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel'in kararları damga vurmuştu.

Bitnel'in verdiği skandal kararların ardından TFF ve MHK yoğun eleştiriler alınca, Kuddusi Müftüoğlu bir basın toplantısı düzenledi.

İşte Müftüoğlu'nun sözleri:

ÇOK ÜZGÜNÜZ

Müftüoğlu, ''Maçın tamamlanmasının ardından her şeyi takip ettim. Trabzonspor cephesinde yaşanan infialin farkındayız, dün akşam kötü bir hakemlik performansı sergilenmiştir. Trabzonspor'un mağdur olduğunu söyleyebiliriz. Deniz Ateş Bitnel, ilk kez Trabzonspor maçı yönetmiyor. Bu yıl iki kez Trabzon maçı yönetti ve ikisi de kamuoyu tarafından takdir edildi. Özellikle Fenerbahçe maçında gösterdiği performans takdir edildi. Bitnel, bizim hakemlikte değişim öğelerimizden biridir. Potansiyeli yüksek bir hakemdir, daha önce daha zorlu bir karşılaşma yönetmiş hakemi bu maça atanmasından daha doğal bir şey olamaz. Dünkü performans bizi üzmüştür, biz de en az tüm futbolseverler kadar üzgünüz.'' şeklinde konuştu.

CEZA YOK DİNLENDİRME VAR

Deniz Ateş Bitnel'in veza almayacağını söyleyen Müftüoğlu, "Bizde cezalandırma sistemi yok. Cezalandırmıyoruz hakemleri, dinlendiriyoruz." dedi.

Kuddusi Müftüoğlu'ndan Deniz Ateş Bitnel açıklaması VİDEO

SALİH'İN KAHRAMAN İLAN EDİLMESİ DOĞRU DEĞİL

Müftüoğlu, ''Trabzonspor - Galatasaray maçındaki oyuncuların görüntüsü hoş değil, bu konuda kurulllar gereken cezaları verir. Deniz Ateş Bitnel'in performansının kötü olduğunu belirttim, zamanla yaptırımların ne olduğunu göreceksiniz. Salih Dursun'un dünkü hareketinden dolayı kahraman olmasını doğru bulmuyoruz.'' şeklinde konuştu.

NOTU 7'NİN ALTINDA

Müftüoğlu ayrıca Deniz Ateş Bitnel'in notunun sezonun en düşük puanı olan 6.5 olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.