Kudüs'ün en acı günü

Kudüs'ün en acı günü

Filistinliler İslam tarihinin en acı günlerinden birini yaşıyor. ABD'nin yardımıyla işgali resmileştiren Kudüs'te ABD ve İsrail temsilcileri keyif çatarken, binlerce Filistinli Kudüs içi kanını döktü.

İsrailABD'nin eliyle Kudüs'ü "sözde" başkenti ilan etmeye hazırlanırken, Washington, bugün resmen büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyor. Açılış için Kudüs'ün işgal planını hazırlayan Trump'ın damadı Jared Kushner ve kızı Ivanka Trump törene katıldı.

 

Kudüs'ün en acı günü

 

ŞEYTANİ KUDÜS EĞLENCESİ

Ivanka Trump ve Jared Kushner çifti, Kudüs'e gelidğinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Resmi temaslar gerçekleştiren çift, sonrasında ise büyükelçiliğinin açılış lansmanına katıldı. Lansmanda gülüp eğlenen ve zafer edasıyla kutlamalar yapan çift, İsrail'in "yeni dönemini"kutladı.

 

Kudüs'ün en acı günü

 

KATLİAMA ALKIŞ TUTTULARKushner ve Trump çiftinin şeytani eğlenceleri sırasında gerçekleşen bir diğer olay ise Ramallah ve Gazze'de gerçekleştirilen İsrail karşıtı eylemlerdi. Ancak son derece barışçıl olan bu eylemler İsrail askerlerinin barbarlığı ile büyüdü ve bir katliama dönüştü.

Trump ve Kushner'in eğlenceleri sırasında binlerce Filistinli topraklarına kanlarını döktü. 37 Filistinli İsrail askerlerinin barbarlığı ile şehit olurken, bin Filistinli de çeşitli yererinden yaralandı. Yaralıların bir kısmının da durumunun ağır olduğu belirtildi.

 

Kudüs'ün en acı günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.