Kulkuloğlu'na bir yalanlama daha

Kulkuloğlu'na bir yalanlama daha

CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu'nun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özhaseki'ye sivil toplum desteği mesajıyla ilgili ortaya attığı iddia yalanlandı.

CHP Kayseri Milletvekili Kulkuloğlu'nun, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özhaseki'ye sivil toplum desteği mesajıyla ilgili ortaya attığı iddia yalanlandı. Kulkuloğlu'nun 'ilanın parası belediyeden alındı' sözlerinin gerçeği yansıtmadığını faturalar eşliğinde anlatan Ankatek Tarımım Ltd. Şirketi Müdürü Osman Arslan, "Kayseri'de iş yapan bir ajans olarak bu görevi şahsım ve firmam olarak üstlendik ve bu sesi kamuoyuna taşımaya gönüllü olduk. Bu vesile ile ajans olarak söz konusu ortak bildiriyi yayımladık. Bu ortak bildirinin tüm masrafları da tarafımızdan karşılanmıştır."dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Arslan, Kulkuloğlu'nun iddialarını yanıtladı. Kayseri'deki yerel gazetelere verilen reklamlarda kesinlikle belediyeden herhangi bir talep gelmediğini söyleyen Arslan, bununla birlikte belediyeden kesinlikle para alınmadığını ifade etti. STK'ların belediyenin arka bahçesi olmadığını aktaran Osman Arslan, STK'ların geniş bir tabanı temsil ettiğini vurguladı. 124 STK'nın belediye başkanının arkasında olduğunu söyleyen Arslan, "Kayseri Belediye Başkanına yapılan isnatları yersiz ve iddiaları mesnetsiz bulmuşlardır." diye konuştu.

Basın İlan Kurumu'na bağlı 18 gazete ve toplamda 22 gazeteye verilen reklamlarda toplamda 22 bin tutarında tam sayfa reklam verildiğini bunun tüm makbuz ve belgeleri elinde olduğunu söyleyen Arslan, bunu Kayseri halkının gönlüne tercüman olmak için yayınladığını belirtti. Kendisinin ve firmasının Kayseri Büyükşehir Belediyesiyle doğrudan ya da dolaylı olarak hiçbir ticari bağlantısı olmadığını ifade eden Arslan, CHP'nin Kayseri tutumuyla STK'ları ve halkı karşısına aldığını savundu.

CİHAN

 

Etiketler :