İlklerin Sendikası Memur-Sen

İlklerin Sendikası Memur-Sen

Kültür Memur-Sen'in bu yıl kendi hizmet kolunda genel yetkili sendika olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Memur-Sen, yetkili sendika sayısını da 11’e çıkararak, tüm hizmet kollarında yetkili olmayı

Kültür Memur-Sen'in bu yıl kendi hizmet kolunda genel yetkili sendika olmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Memur-Sen, yetkili sendika sayısını da 11’e çıkararak, tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardı. Memur-Sen bu başarısıyla sendikacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi" dedi

 

2014 yılına ait üye sayılarına göre Memur-Sen'in, 11 Hizmet Kolunun 11'inde de yetkiyi alarak tarihi bir rekora imza attığını vurgulayan Gündoğdu, "15 Mayıs tarihi itibariyle imza altına alınan kurum tutanaklarına göre, Memur-Sen Türkiye’nin en büyük memur sendikaları konfederasyonu unvanını rakipleri ile arasındaki farkı artırarak devam ettirdi. Memur-Sen, yetkili sendika sayısını da 11’e çıkararak, tüm hizmet kollarında yetkili olmayı başardı. Memur-Sen bu başarısıyla sendikacılık tarihinde bir ilki gerçekleştirdi" diye konuştu.

 

Gündoğdu sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan ve arkadaşlarının yüklendiği misyon ve evrensel değerler çerçevesinde değerlerinden taviz vermeden yürüyen, illerden ilçelere, beldelerden köylere kadar tüm kamu kurum ve kuruluşlarında temsilcileri, üyeleri ve gönüllüleri bulunan Türkiye’nin en büyük konfederasyonu Memur-Sen ile birlikte ücret sendikacılığının yerini hizmet sendikacılığı aldı. Toplu Sözleşmelerde elde edilen başarılar da Memur-Sen’in rakipsizliğini tescilledi. Konfederasyonumuz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu çalışanlarının haklarının savunulmasında, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünün korunmasında, demokrasisinin yeşertilmesinde, temel hak ve özgürlüklerin daha da genişlemesi yolundaki mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" dedi.

 

Ziyarette konuşan Kültür Memur-Sen Genel Başkanı Mecit Erdoğan ise, “Bu başarıda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 2014 yılında yetkili sendika olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Başarıya ulaşmak için yoğun bir gayretle çalışan yönetim kurulu üyelerimize, il, ilçe, kurum ve işyeri temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Camiamıza, çalışma hayatına, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Bundan sonra da Kültür ve Sanat Hizmetleri çalışanlarının gerek özlük hakları, gerekse çalışma ortamlarının iyileştirilmesi konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz" şeklinde konuştu.

 

Ziyarette Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji Bir-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, Memur-Sen Genel Koordinatörü Halit Ortaköy, Kültür Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Yücekaya ve Fahri Ekinci de hazır bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.