Kurban Bayramı tatili de 9 gün olacak

Kurban Bayramı tatili de 9 gün olacak

Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrası Kurban Bayramı'nda da uzun bir tatil olacağını söyledi.

Bakanlar Kurulu'nun ardından açıklama yapan Numan Kurtulmuş, bayramdaki trafik kazalarıyla ilgili konuşurken "Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın" dedi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN SÜRECEK
Bu açıklamayla birlikte 16 Eylül Cuma gününün de tatil olacağı bu sayede Kurban Bayramı tatilinin 10 Eylül Cumartesi günündem 19 Eylül Pazartesi gününe kadar süreceği anlaşılıyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı da "Kurban Bayramı tatili muhtemelen 9 gün olacak" dedi.

Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu toplantısı ile ilgili açıklama yaptı.

uiea_5938.jpg

İşte Kurtulmuş’un açıklamasından satır başları:

TATİL AÇIKLAMASI
"Ölümlü trafik kazasında ciddi bir azalışın olduğunu görüyoruz. Yollardaki kör noktaların tespit edilerek buralara yoğunlaşılmasında bunun payı var. Ama yine de çok büyük bir rakamdır. Türkiye’de trafik kazalarında sıfır can kaybı için çaba göstermeliyiz. Bir ulusal seferberlik mantığı ile alınacak tedbirlerin yerine getirilmesi zorunludur. Önümüzdeki bayramda da uzun bir tatil olacak. Dileriz ki hiç kaza olmasın.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ
Osmangazi köprüsüyle ilgili çok önemli bir sonucu paylaşmak isterim. Bu 9 gün içinde ortalama günde 100 bini aşkın geçiş olmuştur. 9 günlük rakam yaklaşık 1 milyondur. Bir kez daha Osmangazi Köprüsü’nün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

TERÖRLE MÜCADELE
Terörle birlikte Türkiye’de duygusal kopuş isteyenler var. Bu ilkenin Kürtleri de Türkler kadar bu ülkenin sahipleridir. Bu nedenle duygusal kopuş olmuyor"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.