Kurtlar Vadisi Filistin geliyor

Kurtlar Vadisi Filistin geliyor

Dizideki 1.5 dakikalık sahne ile İsrail'i çıldırtan Vadi ekibi, 120 dakikalık bir çılgınlağa hazırlanıyor: Necati Şaşmaz, namı diğer Polat Alemdar Filistin dizisini şu sözlerle anlattı:

Dizideki 1.5 dakikalık sahne ile İsrail'i çıldırtan Vadi ekibi, 120 dakikalık bir çılgınlağa hazırlanıyor: Necati Şaşmaz, namı diğer Polat Alemdar Filistin dizisini anlattı. Haziran'da çekimleri başlayacak dizinin başrol oyuncusu yine Polat Alemdar... 

Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristi Bahadır Özdener, İsrail'in Türk Büykelçiye yaptığı küstah tavrı "Böyle bir tepki vereceklerini bekliyorduk. Çünkü İsrail krizleri iyi yöneten bir ülke. Ama biz o sahneyi tepki versinler diye yapmadık. Şimdi yaşananları görünce yaptığımızın az bile olduğunu gördük." sözleri ile değerlendirdi. NTV'de Can Dündar'ın Canlı Gaste programına konuk olan Özdener , "Biz Kurtlar Vadisi Irak'ta da benzer bir tepki almıştık. Orada da organ kaçakçısı Yahudi bir doktor  vardı. Bir Yahudi'nin organ kaçakçısı olarak canlandırılmasına çok yoğun tepki gösterdiler. Oysa daha birkaç ay önce bizzat Yahudi bir doktor israil'de Filistinlilerin organlarını nasıl çaldıklarını itiraf etti." Şeklinde konuştu.

Özdener İsrail yönetimini çıldırtacak bir projeyi de açıkladı: "Kurtlar Vadisi Filistin filmi çekeceğiz. Bir buçuk dakikaya tahammül edemeyenler bakalım 120 dakikaya nasıl tepki gösterecek."

İŞTE NECATİ ŞAŞMAZ VE BAHADIR ÖZDENER'İN AÇIKLAMALARI

MORALHABER.NET

Etiketler :