Kurtlar Vadisi intikamını fena aldı

Kurtlar Vadisi intikamını fena aldı

Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde İsrail ile Türkiye arasında yaşanan "alçak koltuk krizi" ele alındı.En dikkat çeken söz ise İsrail'in kast edildiği "Siz gidin küçük Turgut'la uğraşın" oldu

Türkiye gündemini yakından takip eden ekranların raiting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşamki bölümünde Türkiye-İsrail krizini işledi.

İSKENDER HAREKETE GEÇİYOR

Geçtiğimiz günlerde İsrail-Türkiye arasında büyük bir krize neden olan Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde bu olaya da yer verdi. İsrail ve Amerika arasında yaşanan hakimiyet mücadelesinde durumu düzelen İskerder İsrail ile işbirliğine girişiyor. Ekibini kurup eski gücünü kazanmanın peşine düşen İskender İsrail’in Türkiye’deki etkinliğini artırabilmesinin formülünü de açıklıyor.

ARAPLAR'DAN TÜRKİYE'YE HAYIR YOK

Erdoğan’ın Arabistan ziyareti ile beraber Türkiye-Arabistan yakınlaşmasını yanlış bir politika olarak değerlendiren İsrail: ‘’Araplar’dan Türkiye’ye hayır yok. Bölgenin tek hakimi israil’dir. Biz Türkler’e o hatadan dönme erdemini tanıyacağız’’ yönünde bir uyarıda bulunarak son günlerde Türkiye ile Arabistan arasındaki yakınlaşmaya da vurgu yapılıyor.

İKTİDARI DEĞİŞTİRİN

İsrail’e Türkiye’nin hatadan dönmesinin yolunu açıklayan İskender Büyük: ‘’ Bırakın sandalye ile koltukla uğraşmayı, iktidarı değiştirin bakın Türkiye nasıl değişiyor’’ şeklinde bir öneride bulunuyor.

Dizide dikkat çeken sahnelerden biri de ABD'nin Türkiye ayağı olan Aron Feller'in İsrail'i kastederek Turgut Özal'ın '' siz küçük Turgutla uğraşın'' sözüne vurgu yapmasıydı.

 


 

Etiketler :