Kurtlar Vadisi'nde bir ilk yaşandı

Kurtlar Vadisi'nde bir ilk yaşandı

Kurtlar Vadisi, dün akşam nefes kesti. Derinlerin derinlerine inen dizi de müdavimlerini şaşırtan bir sahne yaşandı...

Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinde birisi.

Hiç şüphesiz seyredildiği kadar da eleştiri alıyor. Diziyi eleştirenlerin en temel gerekçesi, dizide sürekli silahların patlaması ve bunların çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğu şeklinde.

Diziyi seyredenler ise bu görüşe pek katılmıyor. Onlar da Türkiye'nin gerçeklerinin, özellikle de derin gerçeklerinin bu dizi ile dramatize edildiğini ve halkın gerçekleri görmesine yardımcı olduğunu düşünüyorlar.

Geçenlerde başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın bir röportajı vardı. O da senaristlerin ülke gündemini çok iyi takip ettiklerini, bazen de gündemi iyi yakaladıklarını söylemişti.

Öyle ya da böyle Kurtlar Vadisi, bir kesimin fenomeni durumda.

Perşembe günleri ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam yayınlanan son bölümü ile nefes kesti.

İskender Büyük'ün akıl hocaları olan ve onu yönlendiren Hoca ve Kumandan öldürüldü, İskender vuruldu...

Amacımız dün yayınlanan bölümde ne olduğunu anlatmak değil, dizideki bir ayrıntıya dikkatlerinizi çekmek.

Hem ilk Kurtlar Vadisi'nde hem de Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde bugüne kadar binlerde kişi öldürüldü, pek çok cinayet işlendi, birçok çatışma meydana geldi.

Ama tüm bunlar yaşanırken bu dizi de POLİS genel de yoktu. Belki birkaç bölümde bazı karakterlerin ifadesinin alınması nedeniyle ekranda göründü polis. Onca çatışmaya, suikaste rağmen polisi bu dizi de genelde görmemiştik.

Hatta ilk yayınlanan Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın şefi rolünü oynanan ve kimilerine göre Hiram Abbas'ı canlandırdığı iddia edilen Selçuk Yöntem katıldığı "Haydi Gel Bizimle Ol" programında Kurtlar Vadisi'ni "bu dizide polis yok" diye eleştirmişti.

Ancak dün yayınlanan bölümde ilk kez polis, dizinin başrol oyuncusu Polat Alemdar'ı bir olaydan dolayı aradı. Ve şaşılacak şekilde birkaç sahnede gözüktü.

Diziyi uzun süredir takip edenler için bu sahne oldukça şaşırtıcıydı.

Pardon bu dizide polis var mıydı?

Etiketler :