Kurtlar Vadisi'nde müthiş bölüm

Kurtlar Vadisi'nde müthiş bölüm

Kurtlar Vadisi Psu dizisinin yeni bölümü nasıl başlayacak, hangi gelişmeler yaşanacak? Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu son bölümünde Polat ile Ebru’nun arası düzelecek mi? Abdulhey’in akıbeti ne olacak?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisnin bu en yeni bölümünde, Polat Alemdar ve arkadaşlarını nasıl bir sürpriz bekliyor olacak? Abdulhey’i aramaya peşine düşen Polat’ı neler beklemekte?

Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu yeni bölümünde cevaplanması beklenen sorular bitmiyor.Peki Polat ve Abdulhey’in zıt kutuplarda karşı karşıya gelmesinin nedeni ne?Abdülhey ve Polat niye karşı karşıya gelecek?

Kurtlar Vadisi’nde diğer yandan araları iyice açılan, Polat Ve ebru çiftine neler olacak?Büyük bir tartışma ve kırgınlık yaşayan Ebru ile Polat’ın araları düzelecek mi? Ömer Baba bu konuda bir şeyler yapabilecek mi?

Kurtlar Vadisi’nde bir diğer sorun olan Bulut neler yapapacak? Tataroğlu bildiğimiz gibi Bulut’u Polat’ın yanına bir nevi casus olarak koymuştu. Tataroğlu Bulut’tan bu bölümde ne isteyecek?

 

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin bu en yeni en son bölümü de bir çok radikal gelişmelere sahne olacak gibi görünüyor.Tüm bu soruların karşısında Peki Bulut Polat ve Memati’ye ihanet edecek mi? Bu alçaklığı gösterecek mi?

Kurtlar Vadisi’nde İskender Büyük , felçli bir haldeyken İsrail tarafından kaçırılmıştı. İskender Büyük İsrail’in desteği ile tekrar Türkiye’ye dönüyor. Sağlığına kavuşturulan İskender neler yapacak? İskender’in planları neler?

Etiketler :