Kurtulmuş yine yalanlamadı!

Kurtulmuş yine yalanlamadı!

Halkın Sesi Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Konya'da Ak Parti'ye geçeceği yönündeki iddialara cevap verdi.

Kurtulmuş: 'Ak Parti MYK'sı basına sızdırdı'
Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti'ye geçeceği iddiaları ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in sözleriyle ilgili Konya'da açıklamalarda bulundu
 
07 Temmuz2012 Cumartesi - 10:59
 
 
 
Konya'ya gelen Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, 'Ak Parti'ye geçeceği' yönündeki iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.
 
Kurtulmuş şunları söyledi:
 
"Ak Parti MYK'da konuşulanlar, gündeme gelen iddialar Has Parti'nin gücünün bir göstergesidir. Doğru bir siyaset izlediğimizin kanıtıdır. Numan Kurtulmuş ve Has Parti itibarı 1 günde kazanmadı. Bazı kişiler Has Parti ve Numan Kurtulmuş'u bu süreçte itibarsizlıştırmaya çalıştı. Bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar haddini bilecek. Bizim hiç kimseye bir işbirliği talebimiz olmadı. İktidarın yaptığı iyi işlerde desteklemeye, yanlış işlerde de eleştirmeye devam edeceğiz. Şu ana kadar bana gelmiş bir teklif yok. Ben bu konuyu Ak Parti MYK'dan basına sızdığı kadarıyla biliyorum"
 
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in konuyla ilgili açıklamalarının sorulması üzerine Kurtulmuş "'Numan Kurtulmuş ve Has Parti'yi kimse itibarsızlaştıramaz. Bu konuda bizim muhatabımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır' dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.