Kurtulmuş: Has Parti sürprizin hasını yapacak

Kurtulmuş: Has Parti sürprizin hasını yapacak

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, ''Bu seçimde, artık eski siyaset devri kapanacak. Yeni Türkiye'nin yeni yüzü Has Parti seçimde sürprizin hasını yapacak'' dedi.

Kurtulmuş, partisinin Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, HAS Parti'nin farklılığının her yönüyle ortaya çıktığını söyledi.

Konuşması sık sık ''Başbakan Kurtulmuş'' sloganlarıyla kesilen Kurtulmuş, şunları kaydetti:

''12 Haziran seçimleri yeniTürkiye'nin yeni siyaset devrinin açıldığı tarih olacak. Birincisi, bu ülkede halkın figüran olduğu, sadece oy verdiği sözde demokrasiden, halkın anayasasını yaptığı demokrasiye geçeceğiz. Bu seçimde kamuoyuna bunları anlattık. İkincisi, Türkiyebüyük bir ülke ama kalkınmada üç beş sahtekarın değil, halkın kalkınmasına geçeceğiz. Herkesin kalkınmadan pay aldığı bir Türkiye hazırlığı içinde olacağız. Üçüncü olarak toplumsal barışı sağlayacağız. Kimse inancı ve etnik kökeni dolayısıyla kimseden yukarıda olmayacaktır. Herkesin eşit olduğu bir Türkiye yaratmak için çalışacağız. Bu konuda gereken önemi ve adımları atıyoruz.''

İktidara geldikleri dönem ülkede 3 konuda değişiklik yapacaklarını anlatan Kurtulmuş, ''Milletimize her konuda doğruları söyleyeceğiz. Firavunluk yapmayacağız ve bu konuda herkesin çıkarlarını göz önünde bulunduracağız. Bir diğer değiştireceğimiz konu kibirdir. Biz iktidar olduğumuzda kimseye kibirli olmayacağız ve iktidarın şimdiki kibir kulelerini yıkacağız. Son olarak yapacağımız konu ise ülkenin tekel tarafından yönetilmesini engelleyeceğiz. Ülkedeki kanunları benimseyerek kanunlara göre hareket edeceğiz. Bizim iktidarımızda hırsızlar olmayacak'' diye konuştu.

Kurtulmuş, siyasi partilerin kullandıkları üslubu da eleştirerek, ''Bu seçim kampanyasında hem üslubuyla, hem siyasetteki yöntemiyle, hem ortaya koyduğu fikirleriyle Has Parti'nin farklılığı, diğer partilerden ayrıcalığı ortaya çıkmıştır. Milletimiz Has Parti'yi bağrına basmıştır. Bu seçimde, artık eski siyaset devri kapanacak. Yeni Türkiye'nin yeni yüzü Has Parti seçimde sürprizin hasını yapacak'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.