Kurtulmuş'a: Terk et YOKSA VURURUZ

Kurtulmuş'a: Terk et YOKSA VURURUZ

Saadet Lideri Numan Kurtulmuş telefonda "öldürülmekle" tehdit edildi.

Mİllİ Görüş’ün lideri Necmettin Erbakan ile SP lideri Kurtulmuş arasındaki kongre kavgası farklı çok bir boyut kazandı. Numan Kurtulmuş telefonda "öldürülmekle" tehdit edildi. İstanbul ve Bursa polisi ise alarmda..

Olağanüstü kongre yapmama kararı alarak Erbakan’a direnen Kurtulmuş’u sürekli tehdit etmeye başladı. Milliyet'te yer alan habere göre bu grubun Kurtulmuş’a ölüm tehdidinde de bulunduğu belirtildi.

Kurtulmuş’u telefonla tehdit eden grubun, "bir an önce ayrıl yoksa vururuz" mesajı verdiği öğrenildi. SP yönetimi yakın koruma için emniyete başvurdu.

İSTANBUL VE BURSA POLİSİ ALARMDA


Öte yandan dün gece İstanbul İl Başkanlığı'nın organize ettiği iftarda, 60 kişilik bir grubun salonu basmasından sonra İstanbul ve Bursa emniyetinin alarma geçtiği öğrenildi.

İftar salonundan çıkan olayları saniye saniye kaydeden İstanbul Emniyeti'nin, görüntüleri izledikten sonra olay çıkaranları gözaltına almak için operasyon düzenleyeceği belirtiliyor.

Yarın Saadet Bursa İl Başkanlığı'nın düzenleyeceği iftar organizasyonuna katılacak olan Numan Kurtulmuş için il emniyet müdürlüğü de harekete geçti. Dün akşamki olaylardan sonra olağanüstü toplanan emniyet yetkililerinin, İstanbul'daki olayların benzerinin yaşanmaması için bugünkü iftarda geniş güvenlik önlemleri alacağı bilgisine ulaşıldı.

Kurtulmuş'un eşi Sevgi Kurtulmuş, yaşanan gelişmeler üzerine evi dışında başka bir yerde konaklamaya başladı.

 

Etiketler :