Kütahya'da katliam gibi kaza: 6 ölü 41 yaralı

Kütahya'da katliam gibi kaza: 6 ölü 41 yaralı

Kütahya - Eskişehir karayolunda bir yolcu otobüsünün yol kenarındaki ağaca çarparak devrilmesi sonucu 6 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Korkunç kazanın görüntüleri ise güvenlik kameralarına takıldı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir seyahat firmasına ait yolcu otobüsü, Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki Kütahya E Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi önündeki kavşakta, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Otobüs, ağaçlara çarparak devrildi.

Kazada, ilk belirlemelere göre 6 kişi öldü, 30'u aşkın kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cesetler de aynı hastanenin morguna gönderildi.

Polis, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemeye çalışıyor.

FECİ KAZA BÖYLE GERÇEKLEŞTİ! - VİDEO

KAZADA ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ


Yolcular dehşet anlarını anlattı

Kütahya'da sabah saatlerinde 6 kişinin öldüğü, 40 kişinin yaralandığı otobüste bulunan yolcular dehşet anlarını anlattı.

Edinilen bilgiye göre sabah 06.00 sıralarında, Kütahya-Eskişehir karayolunun 3. kilometresindeki E Tipi Kapalı Cezaevi kavşağında kontrolden çıkan yolcu otobüsü, yol kenarındaki ağaçlara çarptı. Kazada aralarında otobüs şoförünün de bulunduğu 6 kişi öldü, 40 yolcu da yaralandı.

Kazaya uyurken yakalandığını belirten Koray Yoldaş, "Kaza anında ben uyuyordum. Büyük bir gürültü ile uyandık. Herkes çığlıklar atıyordu. Ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

İstanbul'dan oğlu Hasan Ergerdi ile birlikte otobüse bindiğini kaydeden Sakine Ergeldi, "İstanbul'dan saat 24.00'te otobüse bindim. Sabah saatlerinde Kütahya'ya ulaştık. Kaza esnasında uyuyordum, sallantı ile uyandım. Herkes çığlık atıp yardım istiyordu" diye konuştu.

Mustafa Cengiz de kazaya uykuda yakalandığını, büyük bir gürültüyle uyandığını ifade etti.

Abdurrahman Direkçi ise, şoförün uyuyup uyumadığını görmediğini belirterek, kaza ile ilgili fazla bir şey hatırlamadığını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.