Kutlu Doğum Haftası iddiası! Meğer Gülen'in doğum günü...

Kutlu Doğum Haftası iddiası! Meğer Gülen'in doğum günü...

Kutlu Doğum Haftası ismiyle yapılan kutlamalar hakkında olay bir iddia gündemde. İddiaya göre aslında Fethullah Gülen'in doğum gününü kutlamak için böyle bir hafta uyduruldu. İddia da muhafazakar kesimin kalemlerinden.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna ile muhafazakar kesim kalemlerinden Ömer Turan Kutlu Doğum Haftası ile ilgili iddiaları gündeme getiren isimler oldu. İddia sosyal medyada da büyüdü ve TT listesine #KutluDoğumFETÖdür başlığı ile girdi.

Muhafazakar kesimin iddiasına göre Kutlu Doğum Haftası FETÖ'nün icadı olan bir etkinlik. Önce Salih Tuna iddiayı ortaya attı, ardından Ömer Turan bombayı patlattı! Onun iddiasına göre de Kutlu Doğum Haftası aslında Fethullah Gülen'in doğum gününü kutlama etkinli. Dediğine göre Gülen'in doğum gününü çaktırmadan tüm topluma kutlatmak için böyle bir şey icat edildi. Kutlu Doğum dedikleri aslında Peygamberimizin değil Gülen'in doğumu.

Kutlu Doğum Haftası yoktur iddiasına Cübbeli Ahmet Hoca'da katıldı. Cübbeli de böyle bir hafta olmadığını söyleyip bunu kutlayan Diyanet'in yanlıştan dönmesini isteri.

İşte Ömer Turan ve Salih Tuna'nın iddiaları;


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.