Kutlu Doğum kutlamasını Hürriyet böyle gördü

Kutlu Doğum kutlamasını Hürriyet böyle gördü

150 bin kişinin katıldığı Kutlu Doğum mitingini Hürriyet Gazetesi çarşaflı kadınlara dikkat çekerek verdi..

Diyarbakır'daki Kutlu Doğum etkinliğine ilgi yoğun oldu. Nevruz kutlamalarının yapıldığı alan tamamen doldu. Diyarbakır'da dün ''Peygamber Sevdalıları Platformu'' tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen mitinge yaklaşık 150 bin kişi katıldı.

Hürriyet Gazetesi haberi çarşaflı kadınlara  işaret ederek 'Böyle kutladılar' başlığıyla verdi.

 

NEVRUZ ALANINDA KUTLU DOĞUM KUTLAMASI

''Peygamber Sevdalıları Platformu'' her yıl İstasyon Meydanı'nda yaptıkları mitingi bu yıl Nevruz Alanı'nda yaptı. Saat 14.00'te başlayan mitinge Türkiye'nin çeşitli illeriyle Irak, Suriye, İran, Lübnan, Mısır ve bazı Avrupa ülkelerinden gelenler
de oldu.

5 BİN POLİS GÖREV YAPTI

Güvenlik önlemi için 5 bin polisin görev yaptığı mitinge gelenler oluşturulan 6 ayrı noktadan üzerleri arandıktan sonra alana girebildi. Miting alanın üzerinde sürekli polis helikopteri uçtu, havadan ve yerden alınan görüntüler Diyarbakır Valiliği'nde oluşturulan merkeze anında ulaştırıldı.

HÜRRİYET GAZETESİ BÖYLE GÖRDÜ

Dün gerçekleştirilen Kutlu Doğum Mitingi bugün gazetelerde de kendisine geniş yer buldu. Hürriyet Gazetesi iç sayfalarda 4 adet fotoğrafla mitingi verdi. Çarşaflı kadınlara dikkat çeken Hürriyet başlık olarak da ''Kutlu Doğum'u böyle kutladılar" ifadelerin tercih etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.