Kuveyt Türk'ün hedefi ilk 10

Kuveyt Türk'ün hedefi ilk 10

Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, "Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 960 milyon liralık sermaye artırımı ile bankacılık sektörünün ilk 10'unda yer alma vizyonuna daha rahat ulaşacağız" dedi.

Kuveyt Türk tarafından Dedeman Park Otel'de düzenlenen, Etik Bankacılık ve Sağlam Finansal Kararlar Toplantısı'nda konuşan Uyan, bankacılıkta iç denetimin, ahlaki ve kişinin kendi denetiminin, en az bankaların yasal otoritelerle birlikte yürüttüğü dış denetim kadar önemli olduğunu belirtti.

Bugün itibariyle 229 şubeye ulaştıklarını belirten Uyan, "Teyitli akreditif ihtiyacı olanlara avans temin etmek kaydıyla ihracata yönelik ham madde ihtiyaçlarını karşılamak için ihtiyaç finansmanı paketimizin ilk fazının müjdesini vermek istiyorum. Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen 960 milyon liralık sermaye artırımı ile bankacılık sektörünün ilk 10'unda yer alma vizyonuna daha rahat ulaşacağız. Yeni şube ve istihdam konusunda da istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bu şekilde Türkiye'ye önemli bir katma değer sağlayacağız" diye konuştu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.