Süper lüks Lamborghini'ye LPG taktık!

Süper lüks Lamborghini'ye LPG taktık!

Güney Asya'nın tek uluslararası fuarı 'NGV Bangkok 2012'ye Lamborghini'ye LPG takan Türk firması damga vuracak...

Dünyanın en pahalı yakıtını tüketen Türk kafası sonunda bunu da yaptı. Dünyanın en pahalı ve en lüks otomobilleri arasında gösterilen Lamborghini'ye LPG taktık... Bunu da dünya aleme Güney Asya'daki fuarda göstereceğiz.

Daha önce Almanya'da bir Türk satın aldığı Ferrari'ye tüp taktırınca lüks otomobil firması harekete geçip aracı geri almıştı..


Bugün kapılarını misafirlerine açan Güney Asya'nın tek uluslararası fuarı "NGV Bangkok 2012"ye Lamborghini'ye LPG takan Türk firması damgasını vuracağa benziyor.

Lamborghini Gallardo LP560 süper araca ilk defa LPG takan "Tayland Atiker Sıralı Otogaz" Genel Müdürü Özkan Sarıkaya amaçlarının dünyaya her araca LPG takılabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

Güneydoğu Asya'nın tek uluslararası fuarı olan ve dünya çapında en son teknolojinin sergilendiği "NGV Bangkok 2012", Uluslararası Ticaret Fuar Merkezi'nde kapılarını bugün misafirlerine açtı.

lpg.jpg

LAMBORGHİNİ'YE İLK KEZ LPG TAKAN TÜRK FİRMASI

1-3 Kasım 2012 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek olan fuarda, dünyada bir ilk gerçekleşti; Lamborghini Gallardo LP560 süper araca ilk defa "Tayland Atiker Sıralı Otogaz" tarafından LPG takıldı. Fuar alanına gelen misafirlerin ilgi odağı olan araç, ziyaretçi akınına uğradı. Lamborghini Gallardo LP560'ın yanı sıra LPG'li motosiklet de misafirlerin ilgi odağı oldu.

LPG HER ARACA TAKILABİLİR

Atiker Tayland Genel Müdürü Özkan Sarıkaya Cihan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, kez Lamborghini'ye dünyada ilk kez LPG'yi kendilerinin taktığını söyledi. Özkan Sarıkaya, amaçlarının tüm model araçlara LPG'nin takılabileceğini göstermek olduğunu ifade etti. Şu an Tayland pazarında ilk beşte olduklarını söyleyen Özkan Sarıkaya, 2013 sonuna kadar pazarın yüzde 30'una hakim olmak istediklerini ifade etti.

DÜNYANIN EN LÜKS OTOMOBİLİ

Lamborghini Gallarda LP560 dünyanın en lüks araçları arasında yer alıyor. Fiyatı 500 bin euro civarında... Lüks spor araba segmentinde yer alan Lamborghini'den Türkiye'de sayılı oranda var ve yılda en fazla 10 adet satılıyor.

1.20121101121924.jpg

 



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.