Leman Sam kızıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Tehditlere rağmen...'

Leman Sam kızıyla ilgili ilk kez konuştu! 'Tehditlere rağmen...'

Kurban Bayramı'yla ilgili attığı tweetler ile gündemden düşmeyen Leman Sam, kızı Şehnaz Sam'ın eleştirilerine cevap verdi.

Ünlü şarkıcı attığı tweetle “Hiç pişman değilim, sözlerimin arkasındayım” dedi. Leman Sam sözlerine şöyle devam etti: 'Hiçbir yere gitmedim. Her yıl bu bayramda psikolojim bozuluyor diye yurt dışına giderek dört beş gün kalıyorum. 30-35 yıldır bu böyle. Sinirlerim bozuluyor düşüp bayılıyorum, benim fobim var.'


Hedef gösterilmek çirkin
Devletin üst kademesindekilerin, bazı şeyleri çarpıtıp birilerini hedef göstermesi çok çirkin. Türkiye'de çözülmesi gereken birçok sorun varken, bu mesele üzerine yoğunlaşmak, gündemi değiştirmek için olabilir.


Beni düzgün anlamadılar
Birçok güzel insanın benim tarafımda olduğunu ve benim söylediklerimi onayladığını gördüm. Onlar düzgün anlamışlar, nasıl oluyor da kocaman okumuş adamlar anlamıyor. Demek ki insan okumakla değişmiyor.


Her gün kadınlar kesiliyor
Sözlerimin arkasındayım. Zaten biraz düşünen herkes şunu görür. Türkiye'de her gün adamlar kadınlarının boğazını kesiyorlar. Doğu coğrafyalarında, kafa kesme meselesi, tam bir vaka.


Savunmak istemiyorum
Şunu söylemek istedim. Yatırıp boğaz kesmeyi bu kadar kolaylıkla yapabilen bir kişi, insanı keserken de aynı duygudadır. Rahatsız olmaz. Benim temelimde bu var. Kendimi savunmak istemiyorum. Söylediklerim nedeniyle hiç pişman olmadım.


Bazılarının işine geldi
Kurban Bayramı diye yazınca cahil cühela takımı veya dini hassasiyetleri olan insanlar bunu kullandı. Kimisi etkilendi, bir takım troller işlerine geldiği için veya para aldıkları ya da birilerinin gözüne girmek için, bunu ha bire dillendirdiler.


İçki bile içmiyorum
'Niye gitti Hollanda'ya' dediler… 'Ne içiyor oralarda' dediler… Ben öyle şeylerle tanışmamışım. Doğru düzgün içki içmem, sigara içmem. Zaten cahil cühela takımı beni çok sevmez.


Kızım beni eleştirebilir
(Kızı Şelale Şehnaz Sam'ın “O sözler yüzünden çocuğum için endişeleniyorum” demesi hakkında) Kızlarım özgür büyüdü. Beni eleştirme hakkı var. Benimle görüşmeme hakkı var. Kocaman bir insan sonuçta.


İptal edenler düşünsün
İptal edilen konserlerim oldu. İptal olsun hiç umurumda değil. Sadece orkestra arkadaşlarımı düşünürüm. Onlar için de gerekeni yaparım. İptal eden korkaklar düşünsün.


Teh­dit­le­re rağ­men ge­ri adım at­ma­dı
Sam, Kur­ban Bay­ra­mı­'nın ilk gü­nün­de twit­ter'dan “Be­nim için IŞİD ile bı­ça­ğı­nı ma­sum bir hay­va­nın bo­ğa­zı­na da­ya­yan ay­nı duy­gu­da­dı­r” me­sa­jı­nı pay­laş­mış­tı. Sam eleştirileri İstanbul'da katıldığı toplantıda yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.