Lionel Messi'nin rekor gecesi!

Lionel Messi'nin rekor gecesi!

Lionel Messi, Barca tarihine geçti. İspanya La Liga'da Barcelona, sahasında Granada'yı 5-3 ile geçerken, Lionel Messi rekorları alt üst etti.

La Liga'da Barcelona, sahasında Granada'yı 5-3 ile geçerken, hat-trick yapan Messi rekorları alt üst etti. Attığı 2. golün ardından, Barcelona kulüp tarihinin en çok gol atan oyuncusu
unvanını ele geçiren Arjantinli, Cesar Rodriguez'in rekorunu henüz 24 yaşında kırmayı başardı.

İspanya 1. Ligi 28. hafta mücadelesinde Barcelona, kendi sahasında Granada'yı konuk etti.

Nou Camp'ta oynanan karşılaşmayı Barcelona 5-3 kazanarak üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Karşılaşmada Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri 4. dakikada Xavi, 17, 67 ve 86. dakikalarda Lionel Messi ve 82. dakikada Tello kaydetti. Granada'nın 55. dakikada Mainz, 62 ve 89. dakikalarda penaltıdan Siqueira ile bulduğu goller ise teselliden öteye gidemedi. Öte yandan karşılaşmanın 88. dakikasında Barcelona'dan Dani Alves, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını maçın son anlarında 10 kişi bıraktı.

Katalanların süper yıldızı Lionel Messi ise bu karşılaşmada attığı 3 golün ardından Barcelona kulüp tarihinin en golcü oyuncusu olma ünvanını eline geçirdi. Arjantinli yıldız bugüne kadar Barcelona forması altında 234 gole imza attı.

Bu sonucun ardından Barcelona ligde 66 puana yükselerek lider Real Madrid'i takibini sürdürdü. Granada ise 31 puanda kalarak orta sıralardan kurtılamadı.

  • Sayfa :

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.