LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ 5 YAŞINDA

LOKMAN HEKİM ÜNİVERSİTESİ 5 YAŞINDA

Sağlık alanındaki Doğu’nun ve Batı’nın birikimini sentezleyen sağlık temalı bir üniversite olarak eğitimde örnek alınan Lokman Hekim Üniversitesi 5 Yaşında

Sağlık alanındaki Doğu’nun ve Batı’nın birikimini sentezleyen sağlık temalı bir üniversite olarak eğitimde örnek alınan, bilime yön veren, ülkesinde lider, bölgesinde tercih edilen ve dünyada tanınan bir eğitim ve araştırma kurumu olmak için yola çıkan Lokman Hekim Üniversitesi kuruluşunun 5. Yılını tüm akademisyen ve idari kadroyla birlikte kutladık.

5. yıl kutlaması açılış konuşmasında Rektör Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN,

Üniversitemizin kurulma fikrinden bugünlere gelmesine kadar katkısı olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Lokman Hekim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mehmet ALTUĞ ise, “Sağlık eğitimi ve sağlık hizmetlerinde örnek oluşturmayı hedeflediğimiz bu yolda bizlere eşlik eden ve büyük bir özveriyle çalışan tüm ekibimize sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından son konuşmacı olarak, Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ülkü AYPAR “Hayata Dair” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi.

Program Lokman Hekim Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Volkan ÖZGÜVEN ve Oda Müziği Topluluğu üyelerinden oluşan öğrencilerin keyifli müzik dinletisi eşliğinde son buldu.

dsc04978-1800x985.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.