G.Saray’ın listesinde yer alıyor

G.Saray’ın listesinde yer alıyor

Galatasaray’da devre arasında forvet bölgesine yapılacak transfer çerçevesinde gündeme CSKA Moskova’nın Brezilyalı golcüsü Vágner Love da geldi.

CSKA’DAN KESİN OLARAK AYRILACAK; GALATASARAY’IN LİSTESİNDE

Önceki dönemlerde de Galatasaray’ın gündemine gelen Love’u, çok iyi tanıyan ve yıllardır Moskova’da yaşayan FIFA Menajeri Malik Arkinov, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada, “Şunu net olarak söyleyebilirim. Vagner Love devre arasında kesin olarak CSKA Moskova’dan ayrılacak. Teklifler alıyor; Galatasaray, Porto, Sao Paulo, Flamengo ve Arsenal onu istiyor. Fakat şu anda bir belirsizlik var. Tek bildiği devre arasında Moskova’dan ayrılacağı; ancak hangi takıma gideceğine karar vermiş değil. Ama kesinlikle ayrılacak. CSKA’da kalmak istemiyor” dedi.

SATIN ALMA BEDELİ 8- 10 MİLYON AVRO CİVARINDA

Arkinov, “Bana göre Love’un satın alma maliyeti 8-10 milyon avro civarındadır. CSKA Moskova yönetiminin bonservis konusundaki beklentisi çok daha yüksek; ancak futbolcu gitmek istediği için bu rakamlara razı olacaklarını düşünüyorum” diye konuştu.

ÇOK İYİ BİR GOLCÜ; ANCAK ÖZEL İHTİMAM İSTEYEN BİR FUTBOLCU

Galatasaray’ın teklifinin transferde belirleyici olacağını belirten Malik Arkinov, “Vagner Love, CSKA’dan yılda 3 milyon 600 bin avro kazanıyor. Bana göre Galatasaray’a gelme ihtimali var; ancak bu futbolcu ayrıcalık ister. 3 maçta çok iyi performans gösterir, 5 gol atar; ama sonrasında ‘ben dinlenmek zorundayım. Biraz sorunlarım var, Brezilya’ya gitmek istiyorum’ dedi. İlginçtir, buna benzer gerekçelerle gidip, döndüğünde yine iyi maçlar çıkarttı. Özel ihtimam isteyen bir futbolcudur. CSKA’da bunu çok yaptı; kulüp başkanı da bunu söylüyor. Kötü oynadığı maçlardan sonra da Brezilya’ya gidiyor. 1 hafta tatil yapıyor, dönüp 1 hafta antrenman yapıyor ve ilk maçında yine gol atıyor. Böyle bir futbolcu. Bu tür davranışları var; ama gerçekten çok iyi futbolcu. Galatasaray teklifi ne olur bilemem; ama bana göre Galatasaray’a gelme ihtimali var” ifadelerini kullandı.

CSKA SMoskova’ya 2004’te gelen Love, ülkesi Brezilya’da Flamengo (2009) ve Palmeiras (2010) gibi önemli takımlarda kiralık olarak forma giydi, Brezilya Milli Takımı’nda ise oynadığı 21 maçta 5 gol attı.

ARSHAVIN OCAK’TA GELİR Mİ?

Arkinov, Galatasaray’ın geçen yaz döneminde uzun süre gündeminde kalan Arshavin için ise “Andrey Arshavin’nin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsenal, para kazanmak için onu devre arasında gönderebilir. Galatasaray’a gelir mi? Bu konuda kesin konuşamam; ancak teklif iyi olursa Arshavin’in bunu değerlendirebileceğini tahmin ediyorum. Fakat Anzhi Makhachkala’da onu istiyor. Biliyorsunuz, harcadığı büyük paralar nedeniyle transferde büyük takımlara rakip oluyor. Ayrıca, kadrosunda daha fazla Rus futbolcu bulundurmak istiyor” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.