Lübnan kasabı Şaron öldü

Lübnan kasabı Şaron öldü

Lübnan kasabı Ariel Şaron'un yaşam fonksiyonlarının durduğu, ailesinin ölümünü açıklayacağı belirtiliyor.

Uzun zamandır komada olan Lübnan kasabı Ariel Şaron'un yaşam fonksiyonlarının durduğu, ailesinin ölümünü açıklayacağı belirtiliyor.

Bu arada İsrail'in önde gelen gazeteleri, 8 yıldır komada olan eski Başbakan Ariel Şaron'un durumunun daha da kötüye gittiği ve "son saatlerini" yaşadığı yönünde haberler yapıyor. 

Jerusalem Post gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Şaron'un tedavi gördüğü Ber Shava Tıp Merkezi yönetiminin, basın mensuplarını merkeze çağırdığı ve eski başbakanın durumunu "kritik" olarak nitelendirdiği belirtildi.

Haaretz gazetesi de "Sağlık durumu daha da kötüye gidiyor" başlıklı haberinde Şaron'un kritik bir noktada olduğunu yazdı.

Yedioth Ahronoth gazetesi ise Şaron'un sağlık durumunun "dramatik" bir şekilde kötüye gittiğini kaydettiği haberinde, eski başbakanın ailesine yakın kaynaklara dayandırarak, "Oğullarının Şaron'un başında beklediği ve son saatlerini yaşadığının farkında olduklarını" duyurdu.

Times of Israel adlı haber sitesi de Şaron'un durumunun ciddi bir şekilde kötüye gittiğini belirttiği haberinde, eski başbakan için "hayatı tehlikede" yorumunu yaptı.

85 yaşındaki Şaron, 4 Ocak 2006'da geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya girmişti 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.