Lucescu: Oğuzhan konusunda hata yaptım

Lucescu: Oğuzhan konusunda hata yaptım

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, düzenlediği basın toplantısında Oğuzhan Özyakup'u neden sonradan kadroya çağırdığını açıkladı

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Ukrayna ve Hırvatistan maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam Oğuzhan Özyakup ile ilgili fikrini neden değiştirdiğini söylerken, yabancı kuralına da değindi.

"OĞUZHAN'LA TELEFONDA GÖRÜŞTÜM"

Beşiktaşfutbolcuyla telefonda görüştüğünü belirten Lucescu; "Bu durum benimle Oğuzhan arasında olan bir şey. Sadece aptallar fikirlerini değiştirmez. Bizim ikinci maçımızda da hakemler değişti, biliyorsunuz. Pazar gününden önce futbolcu listesi verdik, gördüğüm üç maçta da Beşiktaş'ın kaptanı olarak iyi görmedim ama son maçta seyrettiğim oyuncu Oğuzhan hakkında daha farklı fikirlere sahip oldum. Daha sonra Oğuzhan'a telefon ettim ve kendisine durumu izah ettim, bu ekipte seni görmek istiyorum dedim. Hayatta önemli olan bir hata yaptığınız zaman o hatayı telafi etmek." dedi.

YABANCI KURALI HAKKINDAKİ GÖRÜŞÜ

Son günlerde tartışılan yabancı kuralı için de konuşan tecrübeli hoca; "Her ekipte oynayan Türk ve yabancı sayısına baktığımız zaman en fazla Trabzon'da 4 oyuncu var. Bazı olaylar zorluk derecesini yükseltiyor, seçim yapmakta zorlanıyorsunuz. Biliyorsunuz ki en iyileri Avrupa'da. Her yerde bu böyle, Avrupa'da da benzer bir durum var."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.